Quantcast
MISC

Η Vans ανακοινώνει την έναρξη του παγκόσμιου μουσικού διαγωνισμού ‘Musicians Wanted’

O διαγωνισμός δημιουργήθηκε για να φέρει στο προσκήνιο νέους καλλιτέχνες


2 Οκτωβρίου 2020

Η Vans ανακοινώνει την έναρξη του παγκόσμιου μουσικού διαγωνισμού ‘Musicians Wanted’, που δημιουργήθηκε για να φέρει στο προσκήνιο νέους καλλιτέχνες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μοιραστούν τη σκηνή με τον διάσημο μουσικό Anderson .Paak

Ο digital διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε καλλιτέχνες όλων των ειδών παγκοσμίως. Οι φιναλίστ θα κερδίσουν προϊόντα Vans, εξοπλισμό Fender, μια θέση σε Spotify Playlist και πολλά ακόμα!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή με τη μουσική σας

Vans.com/MusiciansWanted

Η Vans, ως αυθεντικό action sports brand και παγκόσμιο σύμβολο της δημιουργικής έκφρασης, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη του μουσικού διαγωνισμού ‘Musicians Wanted’, για πρώτη φορά σε παγκόσμια εμβέλεια, μετά τη δημιουργία του το 2015. Το ‘Musicians Wanted’ είναι ένα πρόγραμμα της Vans που έχει σκοπό να προσφέρει μια πλατφόρμα στους μουσικούς που ξεκινούν τώρα.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους, φρέσκους και ‘Οff The Wall’ μουσικούς ανεξαρτήτως μουσικού είδους. Για το παγκόσμιο ντεμπούτο του διαγωνισμού για το 2020, κάθε χώρα θα προσφέρει στους ανερχόμενους καλλιτέχνες τη δυνατότητα να προβληθούν διεθνώς και την ευκαιρία να μοιραστούν τη σκηνή με τον βραβευμένο καλλιτέχνη με Grammy, Anderson .Paak. Οι φιναλίστ θα κερδίσουν επίσης προϊόντα Vans, εξοπλισμό Fender, παγκόσμια διανομή της μουσικής τους, μία θέση σε Spotify and Apple Music playlists και πολλά άλλα!

Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές και για τη χώρα μας και οι καλλιτέχνες μπορούν να υποβάλουν τη μουσική τους από σήμερα έως τις 11 Οκτωβρίου στο vans.com/MusiciansWanted

Best of internet