Quantcast
MISC

Υλικά για τη νέα σχολική χρονιά; Κανένα πρόβλημα

Η πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς χρειάζεται προετοιμασία, όμως όλα μπορούν να τακτοποιηθούν εύκολα


2 Σεπτεμβρίου 2020

Βιβλία για Λύκειο ή IB school; Έλα στο Public!

Όποια και αν είναι η περίπτωσή σου, το Public έχει αυτό που ψάχνεις: έτοιμα πακέτα βιβλίων για όλες τις βαθμίδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και της τριτοβάθμιας!

Με το άνοιγμα των σχολείων να έχει κλειδώσει για τις 14 Σεπτεμβρίου, οι ετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά μπαίνουν σε τελική ευθεία. Το Public φροντίζει κάθε χρόνο να σε βρει η επιστροφή στα θρανία με όλα τα απαραίτητα! Μπορείς, λοιπόν, να περάσεις από ένα Public ή να μπεις στο public.gr και να βρεις ό,τι χρειάζεσαι. Είτε το παιδί σου φοιτά σε δημόσιο σχολείο, είτε σε ιδιωτικό, το Public τα έχει όλα. Έλα στο κοντινότερο Public ή μπες στο public.gr και κάνε τις αγορές σου εύκολα και γρήγορα!

Βρες αποκλειστικά σχέδια σε τσάντες και κασετίνες, τετράδια, βιβλία, γραφική ύλη, βοηθήματα, λεξικά, προϊόντα τεχνολογίας αλλά και τα πρακτικά school-packs. Επίσης, φέτος στο public.gr μπορείς να χρησιμοποιείς τα έξυπνα φίλτρα, για να βρεις συγκεντρωμένα και ντυμένα τα βιβλία, ανά τάξη, και να διαλέξεις έτοιμη λίστα για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Επιπλέον, αν θέλεις να κάνεις τις αγορές σου με ασφάλεια, το Public έχει φροντίσει και για αυτό, με την υπηρεσία Drive Up. Αρκεί να είσαι κοντά στο Public της Συγγρού στην Αθήνα ή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη! Μπορείς να κάνεις κανονικά τις αγορές σου online, από το public.gr, να πληρώσεις ηλεκτρονικά, και έπειτα να παραλάβεις με το αυτοκίνητό σου από το πάρκινγκ του καταστήματος. Με ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα, ένας υπάλληλος του Public θα σου φέρει την παραγγελία σου στο αυτοκίνητό σου, ανέπαφα και χωρίς καν να βγεις από το αυτοκίνητο! Drive Up και… τα πήρες!

Έλα κι εσύ, λοιπόν, στο Public για τα ψώνια της ερχόμενης σχολικής χρονιάς και θα βγεις κερδισμένος. Καλή σχολική χρονιά!

Best of internet