Quantcast
MISC

Αντιδράσεις προκαλεί η online πλατφόρμα αξιολόγησης των εργατών για το γήπεδο της ΑΕΚ

Κιτρινόμαυρος Big Brother επιβλεπει τους ρυθμούς της κατασκευής του γηπέδου


Ιωάννηc · 1 Απριλίου 2018

Μπορεί επισήμως η ολοκλήρωση του γηπέδου της ΑΕΚ να αναμένεται το 2020, ωστόσο το διαφαινόμενο πρωτάθλημα έχει βάλει σε σκέψεις την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για το αν μπορεί να κατασκευαστεί πολύ γρηγορότερα το γήπεδο που θα φέρει το όνομα του διάσημου μουσείου της Κωνσταντινούπολης. Δεν είναι λίγες οι φωνές μέσα στα γραφεία των Κιτρίνων που μιλούν για φιέστα του φετινού πρωταθλήματος στην Αγιά Σοφιά, γεγόνός που ενισχύεται από την 24ωρη λειτουργία του εργοταξίου. Μάλιστα οι ιθύνοντες της Ένωσης προχώρησαν τόσο πολύ τις φιλόδοξες σκέψεις τους, που εισήγαγαν αξιολόγηση σαν αυτή των οδηγών Uber για τους εργάτες της κατασκευής του γηπέδου!

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Gepostet von Ιωάννηc am Donnerstag, 15. März 2018

Σύμφωνα με μια πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην ιστοσελίδα agiasofia.today που μεχρι πρότινος υπήρχε η δυνατότητα να παρακολουθεί το κοινό την εξέλιξη των εργασιών στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας προστέθηκε και μια αμφιλεγόμενη νέα επιλογή. Τα μέλη της ΑΕΚ που έχουν εισιτήριο διαρκείας μπορούν να συνδέονται στην Online εφαρμογή και να επιβλέπουν τα έργα αξιολόγωντας στην συνέχεια σε εναν πινακα βαθμολογίας και τους εργαζομένους της κατασκευαστικης εταιρείας.

Δεν είναι και ο πιο ορθολογικός τρόπος να δοθεί κίνητρο στους εργάτες για να αποδώσουν καλύτερα, σίγουρα όμως υπάρχουν πολλοί φίλοι της Ένωσης εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στο εγχείρημα.

Best of internet