Quantcast
guide Xmas Gift Guide 2015 ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Celestino.gr: Όλα τα τελευταία trends, στις καλύτερες τιμές της αγοράς


LUBEN CREW · 16 Δεκεμβρίου 2015

o_20c4b87c3be47182-0

Έφτασαν τα Χριστούγεννα. Πρέπει να ντυθείς, πρέπει να στολιστείς, πρέπει να κάνεις δώρα, όπως και να χει, πρέπει να ψωνίσεις.

H Celestino είναι εδώ για να σώσει την κατάσταση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά αγορές γυναικείων ενδυμάτων. Με μία τεράστια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, που ανανεώνεται καθημερινά καλύπτοντας όλα τα τελευταία trends, άψογη ποιότητα και το πιο σημαντικό, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Και για να μην κουράζεσαι, το δίκτυο καταστημάτων της Celestino περιλαμβάνει 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και το eshop www.celestino.gr,  με δωρεάν μεταφορικά*, δυνατότητα αντικαταβολής και άμεση παράδοση.

Εshop Facebook
Ζώνη

LUBΕΝ4

H all-time-classic μαύρη ζώνη με χρυσή αγκράφα. Με ελαφρύ τύπωμα από φίδι, και σωστό πλάτος, ώστε να ταιριάζει με τα πάντα.

Κορίτσια: Απαραίτητο κομμάτι για την ντουλάπα σας. Φορέστε την με παντελόνι ή τζιν, αλλά και για να δημιουργήσετε μία πιο θηλυκή σιλουέτα σε πιο φαρδιά κομμάτια (φουστάνια, πουλόβερ, παλτό).
Αγόρια: Κάντε την δώρο στην καλή σας / φίλη σας / ανιψιά σας, και θα είναι από τα (λίγα) δώρα που δεν θα πάνε για επιστροφή.

Δες το
Παλτό

LUBEN2

Το πιο ευκολοφόρετο και chic κομμάτι αυτού του Χειμώνα, σε καταπληκτική τιμή. Διαθέσιμο σε 6 χρώματα.

Κορίτσια : Το βάζετε με τα πάντα και σας βγάζει εγγυημένα ασπροπρόσωπες! Με τη ζώνη δεμένη, δημιουργεί μία πιο θηλυκή σιλουέτα, ενώ ανοιχτό ένα πιο androgynous look.
Αγόρια : Σας βγάζει από την αναμονή μέχρι να διαλέξει παλτό, καθώς αυτό το κομμάτι ταιριάζει ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Δες το
Μπερές

LUBΕΝ3

Ο κλασσικός Γαλλικός πλεκτός μπερές. Το απόλυτο hot κομμάτι της γκαρνταρόπμας, τώρα που ο Χειμώνας ήρθε για να μείνει.

Κορίτσια : Είναι ζεστός, είναι chic και αποτελεί το αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σας εμφάνιση.
Αγόρια : Είναι γλυκούλι, πάει σε όλες, και συμφέρει.

Δες το
Eσάρπα

LUBΕΝ1

Η εσάρπα, ένα αξεσουάρ-χαμαιλέων. Είναι ζεστή, είναι stylish και φοριέται με 50 διαφορετικούς τρόπους.

Κορίτσια: Αλλάζει το look σας από πρωινό σε βραδινό, σε μία στιγμή και ταιριάζει με τα πάντα. (Επίσης, κρατάει ζεστές τις πολύ κρυουλιάρες, χωρίς να προσθέτει όγκο – βασικό ατού)
Αγόρια: (Κάτι που δεν ξέρετε) Οι εσάρπες έχουν γίνει κομμάτι που προσδίδει στυλ στην εμφάνιση κάθε γυναίκας. Θα εκτιμηθεί, ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε.

Δες το

 

Best of internet