Quantcast
guide ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΦΑΓΗΤΟ

Το λαχταριστό brunch του Qahwa σερβίρεται μαζί με τον καλύτερο καφέ της Αθήνας

Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να το προφέρετε, μπορείτε απλά να το λέτε «Κάφφα»


Χρήστος Πρόεδρος · 8 Φεβρουαρίου 2018

Στο Αιγάλεω, στον αριθμό 1 της οδού Μάρκου Μπότσαρη, υπάρχει μια παλιά μονοκατοικία στην οποία ο καφές είναι η πιο σοβαρή υπόθεση απ’ όλες. Το Qahwa (κάχουα, ή αν σας βολεύει περισσότερο «Κάφφα»), προσφέρει ήδη από το 2012 τους καλύτερους μονοποικιλιακούς καφέδες και τα πιο ποιοτικά coffee blends που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Στα καλά νέα για τους λιγούρηδες, η ομάδα του Κάφφα, εκτός από τον καφέ, παίρνει το ίδιο σοβαρά και την υπόθεση του brunch.

Μόλις λίγα μέτρα από τη στάση μετρό Αιγάλεω, το Qahwa είναι το ιδανικό μέρος για να αναθεωρήσετε όλα όσα ξέρατε για τον καφέ αλλά και για να γευτείτε κάποιο από τα γλυκά, ή αλμυρά πιάτα που σερβίρονται τα Σαββατοκύριακα από τις 12:00 μέχρι και τις 16:00.

Tα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής σο Qahwa σας περιμένει μεγάλη ποικιλία από αλμυρά και γλυκά pancakes, με σοκολάτα φουντουκιού και φρούτα του δάσους, ή με μπανάνα και μπισκότο, ή ακόμα και με κρέμα μπουγάτσας, σοκολάτα, ζάχαρη και κανέλα.  Για όσους θέλετε οπωσδήποτε αυγό στο brunch σας, τότε το κουλούρι Θεσσαλονίκης με αυγά μάτια, τραγανό μπέικον, τυρί και σπιτική μαγιονέζα, ή το φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί με τραγανό μπέικον, αυγά μάτια, δροσερή σαλάτα ρόκα και ντοματίνια σίγουρα θα σας αφήσουν ικανοποιημένους. Και επειδή σαν το πρωινό της γιαγιάς, δεν έχει, μπορείτε να επιλέξετε το Grandmother’s toast, με αυγοφέτα, τυρί, γαλοπούλα και μέλι, ένα πιάτο μάλλον μακράν καλύτερο απ’ ό,τι σας έχει φτιάξει ποτέ η γιαγιά σας.

Καθημερινά στο μενού του Qahwa υπάρχουν γλυκά ημέρας, όπως τάρτα καραμέλας, red velvet cake και cheesecakes. Όλα αυτά φυσικά συνοδεύονται από τους καλύτερους καφέδες, ενώ η ομάδα του Qahwa ετοιμάζει πυρετωδώς ένα νέο χώρο στο Χαϊδάρι, στον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μέρος της αλυσίδας που κρύβεται πίσω από το αγαπημένο ρόφημα για να μπορείτε τελικά να απολαμβάνετε το καλύτερο φλιτζάνι καφέ.

 

Qahwa
Μάρκου Μπότσαρη 1, Αιγάλεω
Τηλ: 210-5695933
Fb Page: Qahwa Coffee Blends

 

Best of internet