Quantcast
guide xmas guide 2018

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε τη φάση σου με δώρα JBL

Gadgets και προϊόντα ήχου για κάθε βαλάντιο που θέλεις να πάρεις (και κυρίως θέλεις να σου πάρουν)


18 Δεκεμβρίου 2018

Δεν ξέρουμε αν το έχουμε αναφέρει αγαπητοί φίλοι αλλά εδώ στο Luben αγαπάμε τα Χριστούγεννα. Και ακόμα και αν εσείς είστε από αυτούς τους ανώμαλους που δεν συγκινούνται από τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, από την φασάρα με το κυριακάτικο κουκούλωμα στο σαλόνι και απαράδεκτες ταινίες στο STAR με ταράνδους, το πρωτοχρονιάτικο χανγκόβερ και την γενικότερη χαζοχαρούμενη κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι, ίσως συγκινείστε τουλάχιστον με το εξής:

Με τα δώρα.

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν το εξής καλό, ακόμα και αν εσείς δεν πάρετε τίποτα σε κανένα, δεν αποκλείεται κάποιος να πάρει κάτι σε εσάς! Οπότε, τεχνικά μιλώντας, δεν έχετε να χάσετε παρά μόνο να κερδίσετε (κάτι που δεν συμβαίνει με την βασιλόπιτα, και με τη ζωή γενικά).

Εκτός απο τα δώρα στο Luben αγαπάμε επίσης τις μουσικάρες και άρα επαγωγικά οτιδήποτε βγάζει ήχο. Συνεχίζοντας λοιπόν τους φοβερούς οδηγούς δώρων μας και για αυτά τα Χριστούγεννα, παρακάτω θα βρείτε την λίστα μας με τις επιλογές μας από τα προϊόντα της JBL, του Νο1 brand για οτιδήποτε σχετικό με τον ήχο που προσφέρει gadgets και συσκευές για κάθε βαλάντιο και για οποιονδήποτε θες να καλοπιάσεις με ένα δωράκι φέτος.

Για τον κολλητό σου, ένα αδιάβροχο ηχείο JBL CHARGE 4

Ασύρματο φορητό bluetooth ηχείο Charge4

Για τον μπαμπά σου, τις εντελώς ασύρματες ψείρες JBL FREE

Ασύρματα bluetooth ακουστικά FREE

Για όλη την παρέα, και για τη γειτονιά που θα το λατρέψει, την ηχειάρα JBL PARTYBOX

Bluetooth ηχείο PARTYBOX

Για τη μαμά σου, το ασύρματο ραδιόφωνο JBL TUNER

Bluetooth ραδιόφωνο TUNER

Για εσένα, αυτά τα τέλεια ασύρματα ακουστικά JBL ENDURANCE PEAK

Bluetooth ακουστικά JBL ENDURANCE PEAK

Τα προϊόντα JBL διανέμονται στην Ελλάδα από τη WaveMotion

Όλα τα προϊόντα διατίθενται στις προθήκες όλων των δικτύων Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα.

Best of internet