Quantcast
guide QA

Iratus: οι συναυλίες, το hip hop και το Family Guy

Ο πιο ενεργός συναυλιακά MC δεν θα κάνει άλλη δωρεάν συναυλία στο άμεσο μέλλον


LUBEN CREW · 4 Μαΐου 2018

Με πέντε χρόνια παρουσίας στην Ελληνική μουσική σκηνή, ο Iratus έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους δημοφιλέστερους ραπ καλλιτέχνες του χώρου και να αγαπηθεί από το κοινό όσο λίγοι. Το έτερον ήμισυ των Fullface μετράει σήμερα τέσσερις solo δίσκους, δύο με το συγκρότημά του, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει σταματήσει καθόλου να γυρνάει την Ελλάδα, από stage σε stage και να αυξάνει κάθε χρόνο την προσέλευση του κοινού που έρχεται να τον ακούσει.

Λίγο πριν το τελευταίο CU OnStage για φέτος στις 5 Μαΐου στο Piraeus 117 Academy και ως headliner αυτού του Hip Hop Edition, απαντάει σε μερικές ερωτήσεις μας.

Ποιά η διαφορά μεταξύ αυτών που κάνουν hip hop και εκείνων που νομίζουν ότι κάνουν hip hop;

 Κατά την γνώμη μου, κανείς δεν “κάνει hip hop”. Ή είσαι ή δεν είσαι hip hop. Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια μορφή τέχνης. Εν ολίγοις, αυτός που είναι, είναι! Δεν δύναμαι να το κρίνω εγώ αυτό..

Θυμάσαι το συναίσθημα πριν την πρώτη σου συναυλία;

Ναι, το θυμάμαι. Μιλάμε για μια ταχυπαλμία σαν είχες κάνει πρώτη φορά crossfit, ενώ σωματικά είσαι σαν τον Peter από το Family Guy. Είχε όση πλάκα έχει και το Family Guy. Λίγο, στην αρχή.

Τι να περιμένουμε στο CU OnStage, το Σάββατο 5 Μαΐου;

Έχω αρκετό καιρό να κάνω συναυλία στην Αθήνα και η αλήθεια είναι ότι το περιμένω πώς και πώς. Οπότε θα τα δώσω όλα! Αυτό που δεν πρέπει να περιμένετε είναι να ξανακάνω δωρεάν συναυλία στο άμεσο μέλλον.

Με support act τον Mpelafon και νικητή του διαγωνισμού τον SikOne, το CU OnStage θα έχει, όπως πάντα, ελεύθερη είσοδο για όλους, ενώ οι CU συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν 1+1 μπύρα ή αναψυκτικό από το CU Around.

Για να πάρεις μια (μικρή) γεύση του χαμού που έρχεται το Σάββατο 5 Μαΐου στο Piraeus 117 Academy, δες εδώ τι έγινε στο CU OnStage EDM Edition, με MAKJ και εδώ για το Indie Edition με Monika και Inconsistencies.

Best of internet