Quantcast
guide GADGETS & GAMES

Στο concept store ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Μall νιώσαμε σαν στο σπίτι μας

Aν δηλαδή στο σπίτι σου είχες πρόσβαση στα πιο καινοτόμα gadgets


LUBEN CREW · 15 Ιουνίου 2017

“Σαν στο σπίτι τους”. Έτσι δηλώνουν ότι νιώθουν μετά τις αγορές τους στο νέο concept store ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Μall όσοι το επισκέπτηκαν από το Μάιο που άνοιξε τις πόρτες του.

 

Το κατάστημα συνδυάζει καινοτομία, λειτουργικότητα και ελκυστικότητα, και η ατμόσφαιρα που κυριαρχεί έρχεται να ενισχύσει την εμπειρία του πελάτη.

 

 

Στην ουσία, το περιβάλλον είναι αντίστοιχο με το website της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, δηλαδή σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στα προϊόντα, να τα «αισθανθείς» και να βιώσεις «το ταξίδι της καλύτερης τεχνολογικής εμπειρίας».

 

Τα χαρακτηριστικά της νέας εμφάνισης του καταστήματος, είναι η ανοικτή είσοδος χωρίς βιτρίνες, η στρατηγική τοποθέτηση πλαισίων σήμανσης που δρομολογούν την πορεία του πελάτη στο κατάστημα, η προβολή καινοτόμων προϊόντων όπως «Top Gadgets» σε κεντρική περίοπτη θέση του καταστήματος, η χρήση «live gaming» στα φουτουριστικά pods. Για να καταλάβεις για τι μιλάμε, πάρε μια γεύση σε οπτικοακουστική μορφή:


Kι αν ακόμα δεν έχεις νιώσει για τι είδους αναβαθμισμένη εμπειρία λιανικής μιλάμε, μια βολτούλα στο Μall θα σε πείσει, όπως μας έπεισε και εμάς.

Pro tip: Aπό την προηγούμενη Πέμπτη, που ήταν και τα εγκαίνια του καταστήματος και μέχρι 7 Ιουλίου, σε περιμένουν μοναδικές εμπειρίες, δώρα, super αποκλειστικές προσφορές και άλλα όμορφα για τα οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Τι περιμένεις; Tech yourself up!

Best of internet