Quantcast
guide EVENTS

Luben XMAS Gift Guide 2014

[%rollover%]  


Σπύρος Μαυρογιάννης · 10 Δεκεμβρίου 2014


 

Το Luben σε νοιάζεται, το Luben νιώθει τον τρόμο σου απέναντι στις γιορτές που έρχονται και στην υποχρέωση να πάρεις δώρα, δώρα τα οποία πρέπει να ψάξεις, να βρεις, να συγκρίνεις και να αγοράσεις – και μετά να το επαναλάβεις αυτό επί τον αριθμό των φίλων, συγγενών ή secret-santa-συναδέλφων στους οποίους πρέπει να πάρεις δώρο.

Για αυτό δίνουμε λύση. Και μαζέψαμε εδώ ένα σωρό όμορφα πράγματα που βρήκαμε στα μαγαζιά, από βιβλία και μπλουζάκια και γκάτζετς, μέχρι κοσμήματα, διακοσμητικά σπιτιού και action figures και πολλά ακόμα.

Τσέκαρέ τα παρακάτω και σίγουρα θα βρεις κάτι να σου αρέσει.

GShop
Ιστοσελίδα Eshop Facebook

Στην οδό Κολοκοτρώνη είναι πλέον σύνηθες: ο κόσμος κοντοστέκεται έξω απ’ τη βιτρίνα του Gshop κι αναφωνεί: «τι όμορφο μαγαζί!». Ναι, είναι. Τα βράδια  που η Κολοκοτρώνη γεμίζει με κόσμο που κατευθύνεται προς τα μπαρ, το Gshop τους κλείνει πονηρά το μάτι.

Το καλό με το Gshop δεν είναι μόνο η ομορφιά του. Είναι ότι έχει γούστο. Θα σας δώσει έξυπνες προτάσεις για τον φωτισμό και την διακόσμηση του σπιτιού σας και θα σας γεμίσει με ιδέες για ένα πιθανό δώρο που σας έχει βασανίσει. Κυρίως, όμως, ο κόσμος που μπαίνει στο μαγαζί δηλώνει ότι, βγαίνοντας, νιώθει πιο ανάλαφρος. Δεν πρόκειται για shopping therapy, αλλά για την δόση ομορφιάς που αξίζει να προστεθεί στη ζωή όλων μας.

Τώρα που έρχονται Χριστούγεννα, το Gshop έβαλε τα γιορτινά του -πάντα σε λογικές τιμές και πάντα με το εναλλακτικό του γούστο. Ακόμα κι αν «δεν πάτε πουθενά» φέτος τα Χριστούγεννα, το Gshop θα τιμήσει την βόλτα σας. Επισκεφθείτε το και δείτε από μόνοι σας.

 

 

[tribulant_slideshow gallery_id=”1″]

Urban Fiberglass Ball Lamps

Περιγραφή: Μπάλα/φωτιστικό από πολυεστέρα με ίνες γυαλιού (fiberglass), χειροποίητο. Μπορεί να κρεμαστεί απο το ταβάνι, ή να χρησιμοποιηθεί ως επιδαπέδιο φωτιστικό. Πολύ ελαφρύ και σχεδόν άθραυστο.

Δες το
[tribulant_slideshow gallery_id=”2″]

Fiberglass Cube Lamps

Περιγραφή: Φωτιστικά από πολυεστέρα με ίνες γυαλιού (fiberglass), χειροποίητα. Μπορούν να κρεμαστούν απο το ταβάνι, ή να χρησιμοποιηθούν ως επιδαπέδια φωτιστικά. Πολύ ελαφριά και σχεδόν άθραυστα. Σε διάφορα χρώματα, σε natural/λευκό ή σε λευκό με ρίγες.

Δες το

[tribulant_slideshow gallery_id=”3″]

Red Apple Fiberglass Lamp

Περιγραφή: Φωτιστικό από πολυεστέρα με ίνες γυαλιού (fiberglass), χειροποίητο, επιδαπέδιο. Πολύ ελαφρύ και σχεδόν άθραυστο. Σε κόκκινο, χειμερινό χρώμα, που σχεδόν τρώγεται.

Δες το
[tribulant_slideshow gallery_id=”4″]

Design Fiberglass Ball Lamps

Περιγραφή: Μπάλες/φωτιστικά από πολυεστέρα με ίνες γυαλιού (fiberglass). Σε διάφορα designs, όλα σχεδιασμένα απο το team του Gshop. Χειροποίητες, ελαφριές και σχεδόν άθραυστες. Μπορούν να κρεμαστούν απο το ταβάνι ή να χρησιμοποιηθούν ως επιδαπέδια φωτιστικά.

Δες το

 
Adventure Rooms

LOGO AR FINAL Calella

Ιστοσελίδα Facebook

Η ομάδα σας έχει 60 λεπτά να βρει την έξοδο από ένα μυστηριώδες δωμάτιο. Για να το πετύχετε αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε την λογική σας, να ερευνήσετε στοιχεία, να πραγματοποιήσετε πειράματα και να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα με σκοπό να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που θα βρείτε μπροστά σας και να δραπετεύσετε!

Μόλις καταφέρετε να λύσετε όλους τους γρίφους θα βρείτε το μαγικό κλειδί που θα σας οδηγήσει στην ελευθερία!
Μόνο το 30% των ομάδων καταφέρνει να δραπετεύσει. Εσείς;

Η περιπέτεια που θα βιώσετε είναι ενθουσιώδης αλλά καθόλου επικίνδυνη. Δεν έχει στοιχεία τρόμου, δεν απαιτεί φυσικές και σωματικές δεξιότητες και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών ή ακόμα και για μικρότες ηλικίες υπό την συνοδεία ενός κηδεμόνα. Το παιχνίδι είναι μοναδικό στο είδος του καθώς εστιάζει σε παζλ και πειράματα με πραγματικά αντικείμενα που θα συναντήσετε στο χώρο. Είναι ανατρεπτικό και απροσδόκητο. Πρόκειται για μία εξαιρετική, διαδραστική δραστηριότητα που απευθύνεται σε φίλους, οικογένειες, ζευγάρια και τουρίστες. Ενώ τόσο για τους μαθητές μπορεί να αποτελέσει μία διαφορετική εξωσχολική δραστηριότητα όσο και για εταιρίες που θέλουν μέσα από δραστηριότητες που ενισχύουν το team building, να επιτευχθεί μία διαρκής και εμφανής βελτίωση στην απόδοση και τη συνοχή της ομάδας.

Προς το παρόν είναι 2 διαφορετικά δωμάτια διαθέσιμα.  Τόσο στο Original Game όσο και στο Black Queen μπορούν να παίξουν ομάδες 2-6 ατόμων. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή στο OriginalGame εαν είστε από 6 εως 12 άτομα να παίξετε σε μορφή μονομαχίας και να χωριστείτε σε 2 ομάδες όπου η μία θα προκαλέσει την άλλη να την ξεπεράσει!
Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι συνολικά 75 λεπτά απο τα οποία τα 60 είναι η ώρα που έχετε στην διάθεσή σας να δραπετεύσετε. Οι μονομαχίες διαρκούν λίγο περισσότερο, καθώς μετά απο 30 λεπτά παιχνιδιού θα υπάρχει ένα μικρό διάλειμμα για να γίνει η εναλλαγή των δωματίων ανάμεσα στις 2 ομάδες.

Θα βρεις τον τρόπο να δραπετεύσεις…;

[tribulant_slideshow gallery_id=”5″]
 

 
Displèxia Jewellery
[tribulant_slideshow gallery_id=”6″]

Ιστοσελίδα Facebook

Για τα φετινά Χριστούγεννα προσθέστε μια ξεχωριστή νότα στο στυλ σας ή των αγαπημένων σας προσώπων με τα νέα χριστουγεννιάτικα βραχιόλια με πλέξιγκλας γούρια βγαλμένα από παραμύθια από την Displexia!

Διαλέξτε ανάμεσα στο χριστουγεννιάτικο μπισκοτάκι, το αγγελάκι των Χριστουγέννων, το καράβι, το ξύλινο στρατιωτάκι Καρυοθραύστη, το χιονισμένο έλατο ή τη χιονονιφάδα.

Βρείτε τα διαθέσιμα στο art shop του Ιανού, στο Golden Hall.

 

 
eFantasy
[tribulant_slideshow gallery_id=”7″]

Ιστοσελίδα Facebook

 

3

Funko Fabrikations Action Figures

Η συλλεκτική σειρά Fabrikations Action Figures από την Funko θα προκαλέσει κύματα χαράς σε όλους τους Geek φίλους σας. Ήρωες της DC Comics, Marvel και Star Wars με υφασμάτινη υφή και ανάγκη για πολλές αγκαλιές!

Δες το

5

Game of Thrones Figures

Αν είστε λάτρεις της πασίγνωστης σειράς φαντασίας Game of Thrones της HBO, θα λατρέψετε τα αγαλματίδια Game of Thrones, τα οποία θα αποκτήσουν περίοπτη θέση στην βιβλιοθήκη σας. Μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμοι οι Arya Stark, Cersei Baratheon, Daenerys, Jamie Lannister, Jon Snow, Khal Drogo, Ned Stark, Robb Stark, Tyrion Lannister και White Walker.

Δες το

6

Death Note Box Set

Όλος ο κύκλος του πασίγνωστου manga Death Note σε πολυτελή έκδοση για πρώτη φορά. Αυτό το box set περιέχει όλα τα 12 Manga από την σειρά Death Note, πληροφορίες για το πως να διαβάσεις το Death Note 13, καθώς και αποκλειστικά Death Note δωράκια! Το καλύτερο δώρο για όσους δεν έχουν ακόμα διαβάσει το masterpiece του Tsugumi Ohba.

Δες το

10

Guardians Of The Galaxy: Rocket Raccoon & Groot Steal The Galaxy (Original Novel)

Δες το

 
Gadget Shop
Ιστοσελίδα Eshop Facebook

Στο Gagdet Shop, τα πιο έξυπνα και ασυνήθιστα δώρα απέχουν πλέον μόνο ένα κλικ: ακόμα κι αν η περίοδος των γιορτών σε βρει χωρίς να εχεις καταλήξει τι θα πάρεις σε ποιον, με μια βόλτα από το gadget-shop.gr δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

Πρωτότυπα και αστεία gadgets για το smartphone, το αυτοκίνητο, το σπίτι, τα σπορ, σε κάθε τιμή και για κάθε ηλικία.

Apple iPhone 6 16GB Silver White EU

1413292711--0

Δες το

Samsung N910F Galaxy Note 4 LTE 32GB Charcoal Black

1415725358--0

Δες το

Τραπέζι για Laptop

1287050044_original_rsz_1

Δες το

Mini LED Effect Φωτορυθμικό Crystal Ball

1415036465-L0779-0

Δες το

Κουμπαράς με ψηφιακό μετρητή για Ευρώ

1286708010_original_1265224866_original_20081004112317_0

Δες το
 

 
Jumpout
Χριστουγεννιάτικα δώρα Facebook

Tο JumpOut.gr είναι ένα e-shop που φτιάχτηκε από την αγάπη και το ενδιαφέρον τριών ανθρώπων για τις outdoor δραστηριότητες και στο οποίο αν είσαι camper, σκιέρ, αναρριχητής ή πεζοπόρος θα βρεις τα πάντα σε τεράστια ποικιλιά – και αν δεν είσαι, θα αρχίσεις να το σκέφτεσαι σοβαρά να γίνεις!

 
tera_2901004_1

Ηλιακός Φορτιστής και Μπαταρία, Solarmonkey Adventurer

Το JumpOut φέρνει στην Ελλάδα τα πολυβραβευμένα προϊόντα της powertraveller και σας δίνει την δυνατότητα να φορτίζετε τις αγαπημένες συσκευές σας (laptops, smartphones, tablets, DSL cameras), όπου κι εάν βρίσκεστε, χωρίς όρια. To solarmonkey συνδυάζει έναν ηλιακό φορτιστή με μία εσωτερική μπαταρία 2500 mAh, η οποία μπορεί να φορτιστεί πλήρως μέσα σε 8 έως 12 ώρες. Διαθέτει έξοδο USB 700 mA στα 5 V και υποστηρίζει πλήρως συσκευές όπως: iPhones, iPads, iPods, φορητές παιχνιδομηχανές, φορητά GPS, e-readers και άλλες συσκευές 5 V.

Δες το
tera_0701135_1

Ρολόι Running Chicked, Γκρι/ Ροζ

Το νέο Soleus Chicked, είναι ειδικά φτιαγμένο για γυναίκες και προσφέρεται σε πολλούς συνδιασμούς χρωμάτων. Είναι πλήρως αδιάβροχο, έχει μνήμη 30 laps και επιπλέον λειτουργία Interval Timers.

Λειτουργία Interval Timers : Σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε επαναλαμβανόμενα χρονικά διαστήματα (αντίστροφης μέτρησης), διαφορετικά το ένα από το άλλο. Εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία για διαλειμματικές προπονήσεις σε στίβο ή crossfit

Δες το
tera_0505300_1

Πολυεργαλείο Bear Grylls, Ultimate Multi-Tool

Εξαιρετικά ανθεκτικό και αξιόπιστο πολυεργαλείο, με πένσα ελατηρίου και εργονομική λαβή με επικάλυψη καουτσούκ.
Τα αξεσουάρ του εργαλείου βρίσκονται στο εξωτερικό του εργαλείου, που τα καθιστά εύκολα στο άνοιγμα τους ακόμη και χωρίς το άνοιγμα της πένσας.

Δες το

 
RedPepper

LOGO

Ιστοσελίδα Facebook

Εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, όταν το αθηναϊκό κοινό λέει custom made t-shirts, εννοεί “REDPEPPER”! Στο γνωστό πλέον κατάστημα-στέκι της οδού Μπενάκη, όλοι βρίσκουν μπλουζάκι με κάποια αστεία και πρωτότυπη στάμπα που θα το φοράνε για χρόνια.

Αυτές τις μέρες ομως υπάρχει και ένας ακόμα πολύ σημαντικός λόγος να επισκεφτείτε το REDPEPPER, αφού για όλο το διάστημα των γιορτών, όλα τα t-shirts της συλλογής προσφέροναι με 20% έκπτωση!

[tribulant_slideshow gallery_id=”8″]

 

 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΙΟΛΟΣ
Ιστοσελίδα Facebook

theophano

Θεοφανώ (Φρέντερικ Χάρισον)

Η Θεοφανώ υπήρξε η μοιραία γυναίκα για τρεις αυτοκράτορες, τον Ρωμανό Β’, τον Νικηφόρο Φωκά και τον Ιωάννη Τσιμισκή, και το όνομά της σχετίστηκε με άλλους δύο, τον πεθερό της Κωνσταντίνο Ζ’ Πορφυρογέννητο και τον γιο της Βασίλειο Βουλγαροκτόνο. Η ίδια υπήρξε εκλεκτή της μοίρας: από κόρη ταβερνιάρη κάθισε στις πορφύρες του θρόνου της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Η παραστατική αφήγηση μας μεταφέρει στην ακμάζουσα Βασιλεύουσα, που είχε πλέον βρει την ταυτότητά της, ωριμάζοντας πάνω στα νερά του Βοσπόρου, ανάμεσα σ’ Ανατολή και Δύση, ανάμεσα σε Βορρά και Νότο. Κι εμείς, περιδιαβαίνοντας στα λαμπερά παλάτια της, τους φόρους, τα στάδια, τις μονές, τα ένδοξα τείχη, τα στρατόπεδα και τους λιμένες της, θα ζήσουμε την Ιστορία, ίσως την αληθινή και αυθεντική, όπως την όρισαν πάθη, έρωτες, μίση, φθόνοι, φιλοδοξίες, ιδανικά και ιδιοτέλειες.
Ένα ατέλειωτο ψηφιδωτό από πρόσωπα, αφανείς και επικούς ήρωες, ραδιούργους ιερωμένους, εξουσιομανείς αξιωματούχους και άπληστους παρακοιμώμενους, μας διδάσκουν πώς η Ιστορία εμπνέει τη μυθιστορία και η μυθιστορία αντλεί από την Ιστορία. Εξάλλου, το Βυζάντιο τροφοδοτούσε μοναδικά αυτήν τη σχέση.

tibetan

Θιβετιανή Ροδακινόπιτα (Τομ Ρόμπινς)

Το καλύτερο μυθιστόρημα του Τομ Ρόμπινς είναι εδώ και είναι η ίδια του η ζωή.
Ο Τομ Ρόμπινς, μας υποδέχεται στα ιδιαίτερά του, φιλεύοντάς μας μ’ ένα κομμάτι θιβετιανής ροδακινόπιτας. Μόνο αφού τη φάμε, καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι μια κοινή ροδακινόπιτα.
Το ευφάνταστο χιούμορ του, η αστείρευτη λογοθήκη του, η ασταμάτητη «τρελή σοφία» του ξεχύνονται μέσ’ απ’ την αφήγησή του και μας κατακλύζουν, μας εντυπωσιάζουν, μας διασκεδάζουν και μας κάνουν να πιστέψουμε, εν τέλει, πως ε, ναι! πίσω από τα μυθιστορήματα που λατρέψαμε δεν θα μπορούσε να βρίσκεται παρά μόνος κάποιος με μια τέτοια ζωή, τη ζωή του Τομ Ρόμπινς.
Ιδού, λοιπόν, ο συγγραφέας.
Αν τον πιστέψουμε, η ζωή θα μας φανεί ένα ατέλειωτο αστείο.

ghostories

Κλασικές Ιστορίες Φαντασμάτων Από τη Βικτωριανή Εποχή

 

O τίτλος του βιβλίου, Βικτωριανές ιστορίες φαντασμάτων, δίνει στον αναγνώστη τον γενικότερο τόνο και το ύφος των διηγημάτων που περιέχει αυτή η συλλογή.
Η βικτωριανή εποχή πήρε την ονομασία της από τη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας Βικτώρια, η οποία βασίλεψε από το 1837 μέχρι τον θάνατό της το 1901. Στη διάρκεια της βασιλείας της η Βρετανία, όπως και ολόκληρος ο κόσμος, υπέστη μια από τις πιο σημαντικές μεταμορφώσεις. Η παλιά, αγροτική οικονομία, έδωσε τη θέση της στην οικονομία της βιομηχανικής επανάστασης. Οι αποστάσεις άρχισαν ξαφνικά να μικραίνουν, καθώς τα τρένα και τα ατμόπλοια όργωναν τον κόσμο από τη μια άκρη ως την άλλη. Η θρησκεία και η δεισιδαιμονία έδωσαν προοδευτικά τη θέση τους στους νόμους της φυσικής και της επιστήμης. Ανακαλύψεις και εφευρέσεις που θα φάνταζαν απίστευτες και ανέφικτες μόλις μερικές δεκαετίες πριν άρχισαν να αποτελούν μέρος της καθημερινότητας: τηλέγραφος, τηλέφωνο, ηλεκτρικοί λαμπτήρες, φωνόγραφος, φωτογραφικές μηχανές όχι μόνο διευκόλυναν και ομόρφαιναν τη ζωή, αλλά άλλαζαν και την αντίληψη της ίδιας της πραγματικότητας. Μέσα σε αυτές τις αλλαγές, η Βρετανία, που ως κοσμοκράτειρα έδινε και το στίγμα της εποχής, άρχισε να χαρακτηρίζεται από μια περίεργη εμμονή με τον θάνατο. O μεγάλος πλούτος έφερε τη δημιουργία εντυπωσιακών ταφικών μνημείων, ενώ τεράστια ήταν η άνθηση του πνευματισμού και κάθε είδους αποκρυφισμού. Μέντιουμ από κάθε κοινωνική τάξη, άντρες και γυναίκες, υποστήριζαν πως μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τα πνεύματα των νεκρών και το «αποδείκνυαν» στους εύπιστους με διάφορους ευφάνταστους τρόπους. Η Ασία, στην οποία είχε επεκταθεί η Βρετανική Αυτοκρατορία, πρόσθετε τον δικό της, ιδιαίτερο μυστικισμό.
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, που επηρεαζόταν ακόμα από τον ρομαντισμό του πρώτου μισού του 19ου αιώνα, ήταν φυσικό να ανθήσουν ως λογοτεχνικό είδος οι ιστορίες φαντασμάτων. Οι ανήσυχες ψυχές των νεκρών πρόσφεραν μια γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν που είχε χαθεί ανεπιστρεπτί και στο αβέβαιο μέλλον, που μεταβαλλόταν με απίστευτους ρυθμούς.
Οι βικτωριανές ιστορίες φαντασμάτων διακρίνονται από το καθαρά γοτθικό μυθιστόρημα επειδή οι περισσότερες συνδυάζουν το υπερφυσικό με τον ψυχρό ορθολογισμό που είχε αρχίσει να επικρατεί στη Δύση. Οι πρωταγωνιστές παύουν να είναι καταραμένοι γόνοι αριστοκρατικών οικογενειών και γίνονται πολυταξιδεμένοι αστοί που αντιμετωπίζουν το υπερφυσικό με την ίδια ψυχραιμία αλλά και την ίδια δυσπιστία με την οποία αντιμετώπιζαν και την επέλαση της νέας εποχής – τουλάχιστον μέχρι να τους αποκαλυφθεί σε όλο το μακάβριο μεγαλείο του.
Τα διηγήματα του παρόντος τόμου επιλέχθηκαν ως αντιπροσωπευτικά εκείνης της περιόδου, προκαλώντας στον αναγνώστη όχι μόνο την απαραίτητη ανατριχίλα, αλλά και το ενδιαφέρον για μια εποχή που είναι ταυτόχρονα τόσο κοντά και τόσο μακριά από τη δική μας. Τα περισσότερα δεν έχουν μεταφραστεί ποτέ μέχρι σήμερα στα ελληνικά.

 

 
Κάισσα
[tribulant_slideshow gallery_id=”9″]

Ιστοσελίδα Kaissa Cafe
 

SPEEDCUPS

SPEED-CUPS-enlarge
Κάθε παίχτης παίρνει 5 χρωματιστά κύπελλα και προσπαθεί να τα τακτοποιεί με τη σειρά που φαίνεται στις κάρτες

Δες το

Οι μελισσούλες

MELISOULES-enlarge

Ποιος παίχτης θα καταφέρει να μαζέψει τις περισσότερες μέλισσες;

Δες το

DIXIT

DIXIT-enlarge

Πέντε εικόνες ανοίγουν και μια αινιγματική πρόταση ακούγεται από τον αφηγητή. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διορατικότητα τους και τη λογική τους για να βρούνε ποια από τις πέντε εικόνες ανήκει στον αφηγητή αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους…

Δες το

ΟΙ ΝΤΕΣΠΕΡΑΝΤΟ

OI-NTESPERANTO-TIS-DICE-TOWN-enlarge

Είστε ο αρχηγός μιας συμμορίας Ντεσπεράντο όμως όλοι οι άντρες σας είναι στη φυλακή! Ρίσκο, τύχη και τακτική θα είναι τα όπλα σας στο δρόμο προς τη νίκη.

Δες το

ΠΑΛΕΡΜΟ “ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ” :

PALERMO-TO-MEGALO-KsEKAThARISMA-enlarge

Οι αθώοι πολίτες προσπαθούν να ανακαλύψουν τους μαφιόζους ανάμεσα τους.

Δες το

SOUVLAKI WARS

SOUVLAKI-WARS-enlarge

Θα μπορέσετε να είστε ο ιδιοκτήτης με το πιο πετυχημένο σουβλατζίδικο ;

Δες το

GAME OF THRONES

A-GAME-OF-THRONES-BOARDGAME-2nd-EDITION-enlarge

Ποιος θα κατακτήσει τον σιδερένιο θρόνο των επτά βασιλείων ;

Δες το

MUNCHKIN ZOMBIES

MUNCHKIN-ZOMBIES-(ELLINIKI-EKDOSI)-enlarge
Είστε ζόμπι μπαίνετε σε δωμάτια και τρώτε τους ζωντανούς. Τα ”τέρατα” στα οποία επιτίθεστε είναι άνθρωποι, άλλοι αβοήθητοι και άλλοι επικίνδυνοι, αλλά και μερικά ουδέτερα ζόμπι έτσι για ποικιλία. Η πανοπλία σας είναι ό,τι βρείτε μπροστά σας καθώς σέρνεστε ψάχνοντας για τροφή. Ετσι λοιπόν, γενναίοι και περήφανοι, με ποντικοπαγίδες για παπούτσια και έπαθλα του μποόυλινγκ για περικεφαλαίες , προχωράτε μπροστά… για να ανεβείτε επίπεδα ή να πεθάνετε. Πάλι…

Δες το

TICKET TO RIDE EUROPE

TICKET-TO-RIDE-EYPΩΠH-enlarge

Το παιχνίδι σας οδηγεί σε μια περιπέτεια μέσα από τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης των αρχών του 20ου αιώνα.Θα ρισκάρετε ένα ταξίδι μέσα από τα σκοτεινά τούνελ της Ελβετίας ή θα διασχίσετε με φέρι τη Μαύρη θάλασσα;

Δες το

Best of internet