Quantcast
guide EVENTS

Στις 8 Φεβρουαρίου η Τechno εισέρχεται για πρώτη φορά στο Ωδείο Αθηνών

Το CoMA καλοσωρίζει τους Tommy Four Seven και Regis σε μια πραγματικά αξέχαστη τέκνο βραδιά


14 Ιανουαρίου 2020

Στην αυγή του 2020 το CoMA Athens προσκαλεί 2 καλλιτέχνες των οποίων η ποιότητα και τα δείγματα γραφής καθιστούν τον συνδυασμό τους τουλάχιστον εκρηκτικό.

Οι Regis και Tommy Four Seven έρχονται το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Ω2 του Ωδείου Αθηνών, με τις καλύτερες και ταυτόχρονα αγριότερες των διαθέσεων.

REGIS

Ο βρετανός Karl ‘O Connor, γνωστός και ως Regis, σταθερά αντικομφορμιστής και συν-ιδιοκτήτης της θρυλικής Downwards(μαζί με τον Peter Sutton) είναι ένας εκ των δημιουργων του Birmingham sound(δίπλα στους Surgeon και Female) καθώς δημιούργησε ένα κράμα Chicago House και ευρωπαϊκής ηλεκτρονικής στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Απ΄ όσα γνωρίζουμε(έχει αμέτρητα aliases, γνωστά και μη) έχει κυκλοφορήσει 4 full length albums και αμέτρητα EP’s στις Downwards και Blackest Ever Black

 TOMMY FOUR SEVEN


Ο βρετανός Tommy Four Seven έχει παγιώσει τη θέση του ανάμεσα στους πιο αναγνωρισμένους dj’s και παραγωγούς της παγκόσμιας techno σκηνής με τα ευρείας αναγνώρισης dj sets του τα τελευταία 15 χρόνια. Το στυλ του ποικίλει ανάμεσα στην straight forward techno και τα χαρακτηριστικά του broken beats τα οποία πλημμυρίζουν και τη δισκογραφική του δουλειά. Στις κυκλοφορίες του συγκαταλέγονται 3 full length albums και μερικές δεκάδες EP στις CLR, Stroboscopic Artefacts, 47(ιδρυτής και ιδιοκτήτης ο ίδιος), Brique Rouge, iO Music, Bauhaus και Shooting Elvis.

Μαζί τους οι residents του CoMA, Jerm, a.metz, Mr.M & Echo Flex.

• Tickets :

PRE-SALE : 20 EUR
BOOTH AREA ltd 100 tickets : 30 EUR
AT THE DOOR : 22 EUR

VIVA TICKETS link : https://bit.ly/2DH8ZjZ

Coma Athens: https://www.facebook.com/comathens/

Tommy Four Seven: https://www.facebook.com/tommyfoursevenofficial/
Regis: https://www.residentadvisor.net/dj/regis

Best of internet