Quantcast
guide EVENTS

To Primer Music Festival επιστρέφει στις 10 Ιουλίου με τους J Balvin, DJ Snake, Salvatore Ganacci και όχι μόνο

Η Τετάρτη 10 Ιουλίου θα είναι μία ημέρα-γιορτή για τη dance μουσική στην Ελλάδα που κανένας λάτρης της μουσικής δεν πρέπει να χάσει


7 Ιουνίου 2019

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ dance μουσικής της χώρας, Primer Music Festival, επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι ανανεωμένο, σε νέα τοποθεσία, με ακόμη μεγαλύτερα ονόματα στο line-up του.

Μετά τους J Balvin, DJ Snake και Salvatore Ganacci που έχουν ήδη ανακοινωθεί, άλλο ένα μεγάλο όνομα της παγκόσμιας dance μουσικής, οι DUBVISION προστίθεται στο εντυπωσιακό line-up του φετινού Primer Music Festival, του κορυφαίου φεστιβάλ dance και urban μουσικής της χώρας.

Με τον J Balvin, τον DJ Snake, τους DubVision, τον Salvatore Ganacci και άλλα μεγάλα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα, η 10η Ιουλίου είναι ήδη η μεγαλύτερη βραδιά του φετινού καλοκαιριού και το event που δεν θέλεις να χάσεις. Αγόρασε τώρα το εισιτήριό σου για να απολαύσεις κι εσύ το κορυφαίο show της χρονιάς!

Η Πλατεία Νερού, τοποθεσία διεξαγωγής του φετινού φεστιβάλ, βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και δίπλα από το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, περσινό χώρο διεξαγωγής του Primer Music Festival.

Eίναι ο μεγαλύτερος outdoor χώρος συναυλιών στην Αθήνα, σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το κέντρο της πόλης. Ανοιχτός, μεγάλος και άνετος χώρος, ιδανικός, όπως έχει ήδη αποδειχτεί, για τη διεξαγωγή μεγάλων συναυλιών.

Για τις ανάγκες του Primer 2019 θα στηθεί ένα ολοκαίνουργιο, τεραστίων διαστάσεων stage που θα σε καθηλώσει. Επιπλέον θα χρησιμοποιηθούν περισσότερα εντυπωσιακά εφέ, όπως λέιζερ, κανόνια co2, φλογοβόλα, κομφετί, γιγαντοοθόνες και άλλα, με σκοπό να σου προσφέρουν την απόλυτη all-day φεστιβαλική εμπειρία.

Η Τετάρτη 10 Ιουλίου θα είναι μία ημέρα-γιορτή για τη dance μουσική στην Ελλάδα. Μία γιορτή που κανένας λάτρης της μουσικής δεν πρέπει να χάσει!

J BALVIN

Tο Billboard τον χαρακτήρισε ως «τον μεγαλύτερο star που έχει γνωρίσει η latin μουσική εδώ και πολλά χρόνια». Τα videos του στο youtube έχουν πάνω από 12 δισεκατομμύρια (!) views και είναι ο πιο επιτυχημένος άνδρας καλλιτέχνης του πλανήτη σύμφωνα με το Spotify!

Και πώς να μην είναι, όταν το όνομά του βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα, είτε με δικά του τραγούδια είτε με τη συμμετοχή του σε τραγούδια άλλων superstars!Η λίστα με τα mega hits του είναι αξιοζήλευτη: «I Like It», «I Can’t Get Enough», «Mi Jente», «Safari», «X (EQUIS)», «Say My Name», «Hey Ma», «6 AM», «Ginza», «Ay Vamos», «Tranquila», «Bonita», «Machika» και πολλά άλλα!

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόμιας μουσικής (Beyonce, Selena Gomez, Carbi B, Justin Bieber, Camila Cabello, David Guetta, Juanes, Major Lazer, Liam Payne, Pharell Williams, Pitbull, κλπ).

Eίναι headliner στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου (Coachella, Lollapallooza, Primavera, κλπ) και γεμίζει στάδια σε δεκάδες χώρες! Έχει κερδίσει 3 Latin Grammys και έχει 12 νο1 Latin singles! Με άλλα λόγια, ο Κολομβιανός J Balvin είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η latin-pop κυριαρχεί στα charts και έχει γίνει το πιο καυτό genre μουσικής σε όλο τον πλανήτη.

DJ SNAKE

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της χρονιάς που διανύουμε. Το πιο καυτό όνομα DJ αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

O διεθνούς φήμης Γάλλος superstar DJ και παραγωγός DJ SNAKE, δημιουργός των τεράστιων επιτυχιών «Taki Taki», «Let Me Love You», «Lean On», «Turn Down For What» και «Get Low» είναι το πρώτο σπουδαίο όνομα του φετινού Primer Music Festival. Λίγα λόγια για τον DJ SNAKE είναι υπερ-αρκετά για να περιγράψουν την απίστευτη επιτυχία και απήχηση που έχει παγκοσμίως.

Συνεργασίες με ονόματα όπως οι Justin Bieber, Cardi B, Selena Gomez, Lady Gaga, Skrillex, Diplo και Lil Jon, έχουν τοποθετήσει τον DJ SNAKE και τα τραγούδια του μόνιμα στις A-List των ραδιοφωνικών σταθμών της Ελλάδας και του κόσμου. Σε όποιον σταθμό κι αν συντονιστείς θα πετύχεις κάποιο τραγούδι του.

Τα νούμερά του DJ SNAKE στις μουσικές πλατφόρμες είναι εξωπραγματικά.
Πάνω από 11 δισεκατομμύρια(!) προβολές σε Youtube και Spotify.
Πάνω από 10 εκατομμύρια followers σε Instagram και Facebook.

O DJ SNAKE έχει συμμετάσχει ως πρώτο όνομα στα σπουδαιότερα φεστιβάλ του πλανήτη, όπως Tomorrowland, Coachella, Ultra Miami, και άλλα. Επίσης έχει υπάρξει 2 φορές υποψήφιος για βραβείο Grammy.

Ως ένας από τους πλέον πιο hot και περιζήτητους καλλιτέχνες παγκοσμίως, o DJ SNAKEεμφανίζεται μόνο σε επιλεγμένες πόλεις και επιλέγει ο ίδιος προσεκτικά τον κάθε σταθμό της περιοδείας του.

Άξια αναφοράς είναι μερικά ακόμη εντυπωσιακά στατιστικά:
 Ο DJ SNAKE βρίσκεται μόνιμα τα τελευταία 2 χρόνια στους Top-30 καλλιτέχνες όλων των κατηγοριών με τα περισσότερα streams καθημερινά στο Spotify. Επιπλέον, κατέχει το παγκόσμιο ρεκόργια το τραγούδι με τα περισσότερα views στο Youtube από έναν DJ, με το πολυαγαπημένο στο ελληνικό κοινό «Lean On».

Το 2017 ο DJ SNAKE έγραψε ιστορία στην πατρίδα του, γίνοντας ο μοναδικός καλλιτέχνης στον κόσμο που εμφανίστηκε για μια και μοναδική παράσταση στην κορυφή της Αψίδας του Θριάμβου στο Παρίσι.

SALVATORE GANACCI

Η ατελείωτη ενέργεια που βγάζει επί σκηνής και η διάθεση για διαρκή πειραματισμό στον ήχο του (από το big room ως το dancehall και τη σύγχρονη ποπ) είναι τα δύο χαρακτηριστικά που κάνουν τον Salvatore Ganacci ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ενδιαφέροντα acts που έχει δει τα τελευταία χρόνια η dance μουσική.

Με κυκλοφορίες σε εξαιρετικά labels όπως η REFUNE (του Sebastian Ingrosso), η Mad Decent (του Diplo) και η Dim Mak (του Steve Aoki), ο Σουηδός (γεννημένος στη Βοσνία) Salvatore ανεβαίνει ταχύτατα τα σκαλιά προς την επιτυχία, που στην περίπτωσή του δεν είναι τίποτα λιγότερο από την παγκόσμια αναγνώριση.

Κάτι που ήδη φάνηκε στο Tomorrowland 2018, στο οποίο – ούτε λίγο ούτε πολύ – ο Salvatore Ganacci κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις χάρη στο ξέφρενο set του και την εντυπωσιακή εμφάνισή του που – στην κυριολεξία – έγραψε ιστορία και έγινε σημείο αναφοράς στα media.

DUBVISION
Οι Dubvision, τo ντουέτο των Ολλανδών Stephan και Victor Leicher, είναι ένα από μεγαλύτερα progressive house και big room acts του πλανήτη! Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη από το ξεκίνημά τους είχαν την στήριξη τεράστιων ονομάτων όπως ο Hardwell, o David Guetta, ο Avicii και ο Tiësto και έκτοτε η πορεια της καριέρα τους έχει υπαρξει μετεωρική.

Η συνταγή της επιτυχίας τους βασίζεται σε δύο μυστικά υλικά: τις φοβερές εμφανίσεις τους και την εξαιρετική ικανότητά τους να γράφουν ευφορικά hits που μπορούν να ξεσηκώνουν το κοινό στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη!

Προπώληση Εισιτηρίων

General (Αρένα) – 30€

VIP (Πλατφόρμα) – 75€

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛ: 210 8940836
primerathens@gmail.com

Instagram: @primermusicfestival
Facebook: smarturl.it/primer2019

www.primermusicfestival.com

#Primer2019 #PrimerMusicFestival #Athens #Greece

 

 

Best of internet