Quantcast
guide EVENTS

Θα ζήσουμε Φόβο και Τέκνο Παράνοια αυτό το Σάββατο στο Temple

H Electric Pressure και το δισκοπωλείο Habeat Records παρουσιάζουν τον The Horrorist


10 Μαΐου 2019

Ο Oliver Chesler, γνωστός και ως The Horrorist είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής. Ηχογραφεί από το 1989 έως και σήμερα, έχει κυκλοφορήσει πάνω από 80 12ιντσα singles και 3 album, με το θρυλικό ‘’One Night in NYC’’ να ανεβαίνει στο Νο1 των γερμανικών dance charts (DDC), ενώ το 2004 το album ‘’Manic Panic’’ ανέβηκε στο No1 του γερμανικού alternative chart (DAC).

Στον κατάλογο κυκλοφοριών του περιλαμβάνονται όλα τα μεγάλα διεθνή label (Universal, Sony, Warne, Koch κλπ) όπως και όλα τα γνωστά techno labels (Tresor, Neue Heimat, aufnahme + wiedergabe κ.α.) ενώ το μακρινό 1997 ξεκίνησε την Things To Come Records. Έχει δουλέψει κατά καιρούς με τους Chris Liebing, Ben Sims, Frank Kvitta, DJ Rush, The Hacker, Marc Acardipane, John Selway, Frankie Bones, Ricardo Villalobos, Haujobb, Radical G και πολλούς άλλους κατά την μακρόχρονη πορεία του.

Το live του είναι απόλυτα ειλικρινές και ωμό, μια μίξη industrial, punk και synth techno , με τα ξεχωριστά φωνητικά του, drum machine, synths και light show που επιμελείται ο ίδιος. Τα dj sets είναι πάντα απρόβλεπτα με περάσματα από τo new wave στην techno και το hardcore με μια πρωτόγνωρη όμως ροή και συνοχή.

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Στο Temple Athens
Μετά τα μεσάνυχτα.
Facebook Event

Έισοδος 10 ευρώ.

Best of internet