Quantcast
guide EVENTS

Ο Blue Lagoon aka Κορμοράνος θα είναι στα decks του Bar Kosmos στην Πάρο αυτή τη Μεγάλη Παρασκευή

Ο γνωστός Αθηναίος Dj έρχεται να εκτινάξει τη νύχτα του κυκλαδίτικου νησιού με ένα από τα sets που τον καθιέρωσαν


25 Απριλίου 2019

Είμαστε σίγουροι ότι δεν χρειαζόσασταν εμάς για να σας πούμε ότι οι Κυκλάδες είναι πάντα εντός εποχής και η πανέμορφη Πάρος ακόμη περισσότερο, όμως εδώ έχουμε μία ακόμη επιβεβαίωση της μεγάλης αυτής αλήθειας της ζωής για το εν λόγω νησί και το nightlife του. Για όσους από εσάς θα επιλέξετε την Πάρο για μια κυκλαδίτικη εκδοχή του Πάσχα, μπορείτε να γνωρίζετε από τώρα ότι η νυχτερινή σας ζωή θα ανέβει κατηγορία, και μπορεί να είστε βέβαιοι γι’αυτό, γιατί θα το εγγυηθεί ο Κορμοράνος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος Αθηναίος DJ Blue Lagoon aka Κορμοράνος θα καταλάβει για άλλη μια φορά τα decks στο Bar Kosmos, στην Νάουσα της Πάρου αυτή την Μεγάλη Παρασκευή 26/4. Ο Blue Lagoon θα μας χαρίσει ένα set από αυτά που τον έκαναν τον αγαπημένο του αθηναϊκού κοινού, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Γιατί η νύχτα αυτής της Παρασκευής θα είναι πιο μεγάλη από ποτέ:

#naousaparos #paros #easter2019 #kosmoscocktailbar

Gepostet von Kosmos cocktail bar am Dienstag, 16. April 2019

Αυτό είναι ένα σύντομο bio του γνωστού Dj:

BLUE LAGOON (ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ): Dj, ζωγράφος και ιδρυτικό μέλος του Κορμοράνου (εταιρείας διοργάνωσης μουσικών events με έδρα την Αθήνα), ο Blue Lagoon έχει παίξει σε αμέτρητα μπαρ, κλαμπ, πάρτυ και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα (Soul Stereo, bios, six d.o.g.s., Τώρα Κ44, PIXI, Cantina Social, Ρομάντσο, bord de l’ eau, Synch Festival, Plissken, Reworks, Saristra, Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κ.ά.), πολλές φορές φιλοξενώντας, ανοίγοντας ή κλείνοντας και ένα ετερόκλητο φάσμα διεθνών ονομάτων όπως Erol Alkan, Busy P, Red Axes, Madlib, Breakbot, Diplo, Nancy Whang, Eric Dunkan, Jacques Renault, Peaches, Skream, Max Tundra, Mykki Blanco, The Fiery Furnaces και Maurice Fulton.

Best of internet