Quantcast
guide EVENTS

Oι θρυλικοί The Cure θα είναι μαζί μας τον Ιούλιο του 2019 στο Ejekt Festival

Ο επόμενος Ιούλιος θα έχει τη σφραγίδα του Robert Smith και της μπάντας του


19 Σεπτεμβρίου 2018

Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να ανακοινωθούν τα ονόματα για ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ, ειδικά αν είναι ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της βρετανικής (και όχι μόνο) ροκ σκηνής των τελευταίων δεκαετιών. Μπορεί το καλοκαίρι του 2018 να έχει μόλις τελειώσει αλλά αυτό του 2019 ήδη μοιράζει υποσχέσεις: Οι θρυλικοί The Cure θα είναι στο Ejekt Festival την Τετάρτη 19 Ιουλίου (για περαιτέρω ενημέρωση, αυτή είναι η σελίδα του φεστιβάλ), οπότε μπορείτε να ετοιμάζεστε από τώρα για την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί στα live της η μπάντα του Robert Smith.

Οι πατέρες του gothic rock με μια καριέρα ολόκληρων δεκαετιών και πολλούς σπουδαίους δίσκους πίσω τους έχουν κερδίσει με το σπαθί τους την αφοσίωση των οπαδών τους, οι οποίοι ειδικά στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί. Μπορεί το μαύρο να μην είναι το πιο καλοκαιρινό χρώμα, αλλά τον ερχόμενο Ιούλιο φαίνεται πως θα φορεθεί και με το παραπάνω.

Η δημοσίευση του Ejekt Festival στο facebook:

#ejektfest #ejekt2019 #ejekt15years #thecureThe Cure live at Ejekt Festival 2019!!!stay tuned for more info!!

Gepostet von Ejekt Festival am Mittwoch, 19. September 2018

Οι The Cure θα εμφανιστούν στην Πλατεία Νερού την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στα πλαίσια της επετείου των 15 χρόνων Ejekt. Λεπτομέρειες για τις τιμές των εισιτηρίων, αλλά και τα support συγκροτήματα θα ανακοινωθούν αργότερα.

Best of internet