Quantcast
guide EVENTS

Πήγαμε για Rockwave και φύγαμε μύστες του ιδανικού σερβιρίσματος μιας παγωμένης Heineken

Arctic Monkeys και τέλεια σερβιρισμένη Heineken από τα ίδια μας τα χεράκια


LUBEN CREW · 17 Ιουλίου 2018

Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Όπως υποψιαζόμασταν από πολλούς μήνες πριν, λίγοι ήταν αυτοί οι οποίοι τελικά δεν άρπαξαν από τα μαλλιά την ευκαιρία να δουν live στο Rockwave τους Arctic Monkeys και τους Alt-J και όπως επίσης υποψιαζόμασταν, μιας και έχουμε την έκτη αίσθηση, όσοι δεν το έκαναν το μετάνιωσαν.

Όλοι εσείς που ήσασταν μαζί με εμάς, ξέρουμε ότι είχατε την τέλεια συνοδεία μουσικής και μπίρας προφανώς θα προσέξατε το μεγάλο κιόσκι της Heineken, που φιλοξένησε το Heineken Draught Challenge. Οι παγωμένες κάνουλες περιμένουν τον κόσμο να ανέβει στο κιόσκι, να ακολουθήσει τις οδηγίες από τους μύστες της Heineken και να σερβίρει μέσα σε πέντε απλά – αλλά συγκεκριμένα- βήματα το τέλειο ποτήρι μπίρας. Την παρουσίαση είχε αναλάβει ο δικός μας και εντελώς αδέκαστος Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ο οποίος συντόνιζε αυτή την ιερή τελετουργική μάχη για το ιδανικό σερβίρισμα της Heineken.

Πρόκειται για μια μάχη μεταξύ δύο ανθρώπων για την επικράτηση του ενός, αυτού που θα καταφέρει να σερβίρει το τέλειο ποτήρι μπίρας. Ο κόσμος άρχισε να συρρέει στο Heineken Draught Challenge, υπό τους ήχους των Arctic Monkeys, των Alt-J και των Get Well Soon, ενώ το στόρι είχε ως εξής: Ανέβαινες πάνω με έναν φίλο σου, ακολουθούσατε (ή προσπαθούσατε να ακολουθήσετε) τα πέντε βήματα για το τέλειο σερβίρισμα και στο τέλος όποιος αναδεικνυόταν νικητής από τον κριτή, τσίμπαγε μια παγωμένη Heineken.

Όσοι δεν ήσασταν εκεί, ορίστε η ευκαιρία σας για να μάθετε πως πρέπει να σερβίρεται η τέλεια, η παγωμένη, η ισορροπημένη Heineken. Σημειώνετε:

Πρώτον, ξεπλένεις καλά το ποτήρι. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, είναι γνωστό αυτό. //

Σερβίρεις την μπίρα στο ποτήρι σε γωνία 45 μοιρών //

Κόβεις τον αφρό την κατάλληλη στιγμή την κατάλληλη στιγμή, για να διατηρηθεί η γεύση και το άρωμα της μπίρας//

Τσεκάρεις ότι όλα έχουν πάει πόπα //

Σερβίρεις με το λογότυπο της Heineken μπροστά στον σερβιριζόμενο.

Αν καταφέρετε να εκτελέσετε αυτά τα πέντε βήματα με σιγουριά και χάρη, τότε αναδεικνύεστε νικητής, τσιμπάτε την Heineken και σηκώνετε την κούπα του απόλυτου μερακλή στη βαρελίσια μπίρα, τίτλο που φυσικά θα τον τρίβετε στη μούρη φίλων σας κάθε φορά που θα προσπαθούν να σας πουν κάποια εξυπνάδα σχετικά με μπίρα, ροφήματα, γκομενικά, ή γενικά πάνω σε οτιδήποτε.

Εντωμεταξύ, οι Alt-j έχουν ανέβει στη σκηνή του Terra Vibe, και οι ατμοσφαιρικές κιθάρες τους έχουν αρχίσει να απλώνονται στο χώρο, μαζί με το εντυπωσιακό light show, με «Tesslate», περίτεχνα γκρουβάτα ντραμς, ενώ στην πραγματικότητα ο περισσότερος κόσμος προσπαθούσε να καβατζώσει κάποιο προνομιακό σποτάκι για να παρακολουθήσουν τους Arctic Monkeys.

Η ώρα για τους Arctic Monkeys, ή βασικά, για τον Alex Turner και τη μπάντα του, έφτασε, ο κόσμος ήδη είχε γεμίσει το stage και το show ξεκίνησε με  “Four Out of Five”, συνέχισε με “Do I Wanna Know?” και στη συνέχεια έφεραν τον χαμούλη με το “Brianstorm”. Κάπως έτσι, μια από τις μεγαλύτερες μπάντες των 10s έδωσε για πρώτη φορά ολοζώντανο υλικό στο Ελληνικό κοινό, το οποίο ξεκάθαρα γούσταρε εντελώς, ενώ το setlist συνεχίστηκε με τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο “Tranquility Base Hotel & Casino”. Όλοι ξέρουμε ότι συνήθως σε ένα live είναι απόλυτη κατάρα να παίζει η μπάντα κατά βάση τραγούδια «από το καινούριο άλμπουμ», αλλά κάπως ταίριαξε ωραία η ασπρόμαυρη εικόνα του Alex Turner στα video wall και κανείς δεν έμεινε δυσαρεστημένος. Ειδικά όσοι είχαν στο χέρι τους μια τέλεια παγωμένη Heineken σερβιρισμένη από τα ίδια τους τα, έμπειρα πλέον, χεράκια.  

Best of internet