Quantcast
guide EVENTS

Η κουζίνα Mano Aperta κλείνει 2 χρόνια και το γιορτάζει στις 21 Απριλίου στον ΧΩΡΟΣ 2510

H είσοδος είναι δωρεάν και ο τιμοκατάλογος αυστηρά κατάσταση βαθμολογίας α’ εξαμήνου πρωτοετή φοιτητή Μαθηματικού Ιωαννίνων


20 Απριλίου 2018

Περιμένοντας ευλαβικά να περάσει το κλίμα κατάνυξης του Πάσχα, η κουζίνα εκστρατείας Mano Aperta μετράει δύο (και κάτι) χρόνια λειτουργίας και σας προσκαλεί να τα γιορτάσουμε μαζί στον ΧΩΡΟΣ 2510, το Σάββατο 21 Απριλίου!

Σας περιμένουμε από τις 22.00 (αλλά και στις 03.00 εκεί θα μας βρείτε) για να γνωριστούμε, να πιούμε, να ανταλλάξουμε δώρα-φμπ-τηλέφωνα-τίντερ, να φιληθούμε κάτω από γκι, να σουβλίσουμε αρνιά και να ενισχύσουμε οικονομικά την κοινωνική κουζίνα Mano Aperta, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο: πίνοντας αλκοόλ (πάντα υπεύθυνα).

Σούβλα δε θα υπάρξει, αλλά μπάρες και μουσικά ντεξ, πίσω απ’ τα οποία θα βρεθούν παντελώς άγνωστοι/-ες πλην φιλότιμοι/-ες μπαρίστα και DJs, για ένα Athens fine drinking & dancing experience που θα ξεχάσετε αμέσως!

H είσοδος είναι δωρεάν και ο τιμοκατάλογος αυστηρά κατάσταση βαθμολογίας α’ εξαμήνου πρωτοετή φοιτητή Μαθηματικού Ιωαννίνων.

Όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν το ταμείο της ομάδας, για να συνεχίσει τις δραστηριότητές της, μαγειρεύοντας και σερβίροντας χιλιάδες μερίδες ζεστού, νόστιμου και ποιοτικού φαγητού στις άτυπες δομές/καταλήψεις φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών/-ριών στο κέντρο της Αθήνας, σε κοινότητες αστέγων στο λιμάνι του Πειραιά, και όπου αλλού χρειαστεί!

ΔΓΙΑΔΟΣΤΑΙ!!!111ΕΝΑΕΝΑΔΥΟ

Best of internet