Quantcast
guide EVENTS TRAVEL

Το Ferryhopper σε ταξιδεύει τσάμπα στο Στέρνα Fringe Festival στην Τήνο!

Σούπερ διαγωνισμός με 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια (μετ’επιστροφής) για Τήνο και φύγατε για το νησί!


Πλησιάζει ο Αύγουστος αγαπητοί μας φίλοι και όσοι από σας έχετε αρχίσει να αποδέχεστε ότι τα περιθώρια για την διέξοδο από την τσιμεντένια πόλη σας είναι ελάχιστα, μη σκάτε. Φέτος εμφανίστηκε το Ferryhopper, ένας πανεύκολος τρόπος για να αποδράσετε στο νησί της αρεσκείας σας και αν είστε τυχερός, θα σας ταξιδέψει δωρεάν στο Στέρνα Fringe Festival στην Τήνο!

Με το Ferryhopper πολύ απλά ξεχνάτε τις ουρές στα ταξιδιωτικά γραφεία και αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύετε με πλοίο. Μπαίνοντας στην πλατφόρμα, παρουσιάζονται όλες οι απευθείας διαδρομές αλλά και όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί δρομολογίων, ώστε να μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια ακόμα και για νησιά που δεν συνδέονται απευθείας μεταξύ τους. Μπορείτε επίσης να κλείσετε διαφορετικά ταξίδια με μία κράτηση και να σχεδιάσετε όλες τις καλοκαιρινές διακοπές σας με ελάχιστα κλικ! Έτσι, θα οργανώσετε το ακτοπλοϊκό ταξίδι σας εύκολα, θα επιλέξετε το δρομολόγιο που σας ταιριάζει και θα κλείσετε και το εισιτήριό σας στην καλύτερη τιμή. Εξυπακούεται ότι τη διαφορά μπορείτε να την πιείτε σε μπίρες και κοκτέιλ δίπλα στο κύμα. Profit;

Το Luben Guide και το Ferryhopper φέτος σε πάνε εκτός από την Αμοργό, και στην Τήνο! Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την Golden Star Ferries, να πας στο στέρνα fringe festival.

Στο στέρνα fringe festival, θα απολαύσετε ένα τριήμερο πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ με μουσική, χορό, θέατρο, ομιλίες, βιωματικά σεμινάρια, yoga, παιχνίδια για παιδιά, περιπάτους, εκθέσεις και πολλές ακόμα δημιουργικές δραστηριότητες. Ένα φεστιβάλ για ελεύθερα πνεύματα και ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.ferryhopper.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ferryhopper, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στην σελίδα τους στο Facebook, καθώς και στα Twitter και Instagram

Για το Στέρνα Fringe Festival:

στέρνα fringe festival 

στέρνα fringe festival Facebook 

Best of internet