Quantcast

6 Λόγοι Γιατί Οι Παίκτες Απ’ Όλον Τον Κόσμο Παίζουν World of Warships

Παίξτε με κανόνια, οδηγήστε θωρηκτά, βυθίστε αεροπλανοφόρα και όλα αυτά εντελώς δωρεάν

Διονύσης Παππάς

7 Ιουλίου 2020

Σε όλους θα άρεσε να πυροβολήσουν με τα μεγαλύτερα κανόνια που έφτιαξε η ανθρωπότητα! Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να παίξετε το World of Warships, το παιχνίδι για PC χωρίς χρέωση. Ποιοι άλλοι λόγοι υπάρχουν:

Είναι Δωρεάν

Το χρήμα πάντα μετράει! Στην περίπτωση του World of Warships η απουσία του, καθώς μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε το παιχνίδι εντελώς δωρεάν, τώρα κιόλας! Αντί να ξοδεύεστε για ένα ακόμη καινούριο παιχνίδι, μπορείτε απλώς να σαλπάρετε και να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στη θάλασσα χωρίς κόστος. Ανακαλύψτε και αναβαθμίστε νέα πολεμικά πλοία καθώς παίζετε.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Wargaming, απλώς κατεβάστε το παιχνίδι. Εάν δεν έχετε, το μόνο που χρειάζεστε είναι μία διεύθυνση email, να επιλέξετε το όνομά σας στο παιχνίδι και είστε έτοιμοι για μάχη!

Μόλις κατασταλάξετε και σας αρέσει κάποιος συγκεκριμένη κλάση πλοίων, μπορείτε αν θέλετε να επιταχύνετε την πρόοδό σας αγοράζοντας Προνομιακό Λογαριασμό, με τον οποίο κερδίζετε περισσότερο Experience (XP), ή μπορείτε απλώς να αγοράσετε κάποια Προνομιακά πλοία και άλλα στοιχεία του παιχνιδιού, όπως αυθεντικά ιστορικά καμουφλάζ.

Τεστάρετε Τις Στρατηγικές Σας Ικανότητες Μέσα Από Τις Οβίδες Και Το Ατσάλι

Το World of Warships είναι ένα online παιχνίδι με ομάδες, το οποίο εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο και είναι “εύκολο στη χρήση αλλά δύσκολο στην τελειοποίηση”. Η κριτική σκέψη και ο σχεδιασμός στρατηγικής είναι τα κύρια συστατικά κάθε μάχης, καθώς φτιάχνετε ομάδα με άλλους παίκτες για να υπερισχύσετε των αντιπάλων σας.

Θα πρέπει να δείξετε την αξία σας και το ομαδικό σας πνεύμα για να στήσετε ενέδρες, να πλευροκοπήσετε ή να επιτεθείτε στον αντίπαλο στόλο. Από τις δράσεις σας στη μάχη κερδίζετε XP που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανακαλύψετε πιο ισχυρά πολεμικά πλοία, τα οποία θα σας δώσουν νέες προκλήσεις να αντιμετωπίσετε.

Οι εισερχόμενες τορπίλες απαιτούν αποφυγή με ελιγμούς!

Εάν δεν θέλετε να αναμετρηθείτε με άλλους παίκτες, μπορείτε να δημιουργήσετε μία ομάδα και να αντιμετωπίσετε τα bots του παιχνιδιού σε μάχες coop ή scenario.

Πολεμήστε Για Κάποια Ναυτική Δύναμη Του 20ου Αιώνα

Επιλέξτε σημαία! Στο World of Warships μπορείτε να παίξετε με κάποιο από τα 11 ναυτικά έθνη, όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, κλπ –με το καθένα από αυτά να διαθέτει τα προτερήματά του και τις αδυναμίες του. 

Δημιουργήστε τον στόλο σας μέσα από 11 διαφορετικές ναυτικές δυνάμεις.

Μπείτε στη μάχη με διαφορετικά έθνη για να μπορέσετε να εξοικειωθείτε με τους διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε το Γερμανικό θωρηκτό Bismarck για να αναμετρηθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αντιπάλους σας ή το ντελικάτο αλλά άκρως επικίνδυνο Αμερικανικό καταδρομικό Cleveland για να κάνετε να βρέξει φωτιά από ασφαλή απόσταση.

300+ Πολεμικά Πλοία Που Έχουν Αναπαραχθεί Με Ιστορική Ακρίβεια

Με έμπνευση από τον Α’ και Β’ παγκόσμιο Πόλεμο, το World of Warships διαθέτει πάνω από 300 πολεμικά πλοία, το καθένα από τα οποία έχει αναπαραχθεί με ιστορική ακρίβεια, χρησιμοποιώντας 3D scans των πραγματικών εκδόσεων. 

Κάθε πλοίο στο παιχνίδι έχει μοναδικές διατάξεις πανοπλίας. Βεβαιωθείτε ότι στοχεύετε στα αδύναμα σημεία του αντιπάλου σας!

Τα πλοία χωρίζονται σε 4 κλάσεις που έχουν λάβει μέρος με βάση την ιστορία σε ναυμαχίες κατά τον 20ο αιώνα: αντιτορπιλικά, καταδρομικά, θωρηκτά και αεροπλανοφόρα.

Η κάθε κλάση έχει ξεχωριστό ρόλο στη μάχη και τρόπο παιχνιδιού, που σημαίνει ότι υπάρχει κάτι που να ταιριάζει στον κάθε παίκτη:

Αντιτορπιλικά: εάν προτιμάτε την ταχύτητα και την ευελιξία από την ισχυρή θωράκιση και τα μεγάλα πυροβόλα. Ετοιμαστείτε να εξαπολύσετε αόρατες αλλά θανατηφόρες τορπίλες στον εχθρό.

Καταδρομικά: εάν σας αρέσει να έχετε πολλαπλούς ρόλους στη μάχη. Συνήθως διαθέτουν πυροβόλα μέσου διαμετρήματος, τορπίλες και μεγάλη αντιαεροπορική άμυνα. Θα πρέπει να προσέχετε όμως την σχετικά αδύναμη θωράκισή τους.

Θωρηκτά: εάν θέλετε να είστε τα τανκς της ναυμαχίας. Προκαλούν μεγάλη φθορά αλλά μπορούν και να αντέξουν σε αυτήν.

Αεροπλανοφόρα: τα μάτια και τα αυτιά της ομάδας. Ικανά να προκαλέσουν μεγάλη φθορά με αεροπορικές επιδρομές, χρησιμοποιώντας τορπίλες, βόμβες και ρουκέτες.

Πολλά Έπαθλα Και Δώρα

Υπάρχουν πολλά έπαθλα και δώρα για σας στο παιχνίδι που περιμένουν να τα κερδίσετε, όλα δωρεάν, απλώς και μόνο παίζοντας, όπως δωρεάν πλοία, καμουφλάζ, νομίσματα του παιχνιδιού και χρόνος Προνομιακού Λογαριασμού. Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε ειδικές αποστολές και να κερδίσετε πρώιμη πρόσβαση σε νέα πλοία, πριν αυτά γίνουν διαθέσιμα σε όλους τους παίκτες.

Εάν έχετε λογαριασμό στο Twitch, συνδέστε τον με τον λογαριασμό σας στη Wargaming.net και θα λάβετε δώρα μέσα στο παιχνίδι, απλά και μόνο παρακολουθώντας διάσημους streamers να παίζουν World of Warships.

Εάν θέλετε να παίζετε μαζί με τους φίλους σας, κοινοποιήστε το link σύστασης σε αυτούς, πριν αρχίσουν να παίζουν το παιχνίδι, και θα κερδίσετε πολύτιμα δώρα.

Συνεχόμενη Ροή Νέου Περιεχομένου

Το World of Warships μπορεί να παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015, αλλά δεν έχει σταματήσει στιγμή να ανανεώνει το περιεχόμενό του, με μηνιαίες ενημερώσεις. Καινούρια πλοία, νέα έθνη, χάρτες, είδη μάχης και θεματικές διοργανώσεις σας περιμένουν κάθε μήνα.

Κατεβάστε από εδώ https://wo.ws/2Nb3Aq7 το World of Warships και ξεκινήστε να παίζετε δωρεάν, σήμερα κιόλας με αποκλειστικά δώρα!

Best of internet