Quantcast

Mobile εκδοχές για όλα τα παιχνίδια της ετοιμάζει η Blizzard, ετοιμαστείτε για λιώσιμο Diablo στο κινητο

Και StarCraft και Overwatch και απ’ όλα

THE NERDSTREAM

14 Νοεμβρίου 2018

Γιατί τι καλύτερο, φίλοι και φίλες, από το να λιώνεις παίζοντας με το κινητό σου; Από το να αγνοείς τις ευθύνες σου; Από το να μην κοιτάζεις καν στα μάτια τα κοντινά σου πρόσωπα; Από το να χάνεις την στάση που έπρεπε να κατέβεις; Όχι, τίποτα καλύτερο.

Αυτό, υποψιαζόμαστε, το γνωρίζει κι η Blizzard, η οποία ετοιμάζεται να φτιάξει mobile τίτλους για λίγο πολύ όλα τα παιχνίδια που έχει στο roster της. Αρχικά, η πληροφορία ήρθε από ένα Q&A session που έκανε ο executive producer της εταιρίας, Allen Adham, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο BlizzCon 2018 την περασμένη βδομάδα. Κατά τη διάρκεια του BlizzCon, η εταιρία είχε ήδη ανακοινώσει το Diablo Immortal για mobile, γεγονός για το οποίο έφαγε ουκ ολίγο κράξιμο, μιας και ο λαός περίμενε εναγωνίως ανακοίνωση για το Diablo 4.

Αργότερα, ο Adham ανακοίνωσε πως η Blizzard έχει βάλει τους καλύτερούς της developers να δουλέυουν σε mobile τίτλους για τα παιχνίδια της, ενώ το Heartstone έχει ήδη αποκτήσει δικό του mobile spin-off. Οπότε, με λίγα λόγια, πέρα από το Diablo Immortal που έρχεται σύντομα, να αναμένετε και αντίστοιχες εκδοχές για το StarCraft και το Overwatch στο κοντινό ή πιο μακρινό μέλλον.

Best of internet