Quantcast

To Red Dead Redemption 2 είχε το μεγαλύτερο opening weekend από οτιδήποτε άλλο, γενικά, στον κόσμο

Με 725 εκατομμύρια δολάρια σε ένα σαββατοκύριακο, δεν τους χάλασε

THE NERDSTREAM

31 Οκτωβρίου 2018

Ο λαός αγαπάει το Red Dead Redemption. It is known. Όλους τους προηγούμενους μήνες που η αναμονή για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς είχε βαρέσει κόκκινο, το hype του RDR2 είχε βαρέσει κόκκινο. Και λογικό, αφού οι πρώτες εικόνες ήταν υπέροχες, η ημερομηνία πλησίαζε και το επίσημο trailer ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Τελικά, το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 26 Οκτωβρίου, πριν από λίγες μέρες, και ξεπέρασε κατά πολύ οποιαδήποτε προσδοκία σε απήχηση. Συγκεκριμένα, χτες η Rockstar Games ανακοίνωσε ότι το Red Dead Redemption 2 έχει πετύχει το μεγαλύτερο Σαββατοκύριακο πωλήσεων όλων των εποχών στην ιστορία της ψυχαγωγίας. Συνολικά, το παιχνίδι έφερε έσοδα 725 εκατομμύρια δολάρια μέσα στο πρώτο του ΣΚ, ξεπερνώντας ακόμα και το Avengers: Infinity War που φέτος έφτασε τα 640 εκ. δολάρια.

Το ρεκόρ εσόδων για τις πρώτες τρεις μέρες κυκλοφορίας το είχε ξανά η Rockstar με το Grand Theft Auto V (πάνω από 1 δις δολάρια μέσα σε ένα τριήμερο), το οποίο όμως κυκλοφόρησε Τρίτη, οπότε το ρεκόρ του δεν έπιανε το ΣΚ. Κατά τ’ άλλα, η εταιρία έσπευσε να κάνει κι ένα μάζεμα με τα ρεκόρ του RDR2.

Απολαύστε:

Μεγαλύτερο opening weekend σε πωλήσεις λιανικής, συγκριτικά με όλες τις κυκλοφορίες παιχνιδιών

Δεύτερο καλύτερο σε αριθμό πωλήσεις, σε περίοδο τριών ημερών, μετά το GTA V

Πιο επιτυχημένη κυκλοφορία παιχνιδιού για το 2018

Περισσότερα pre-orders πλήρους παιχνιδιού στην ιστορία του PlayStation Network

Περισσότερες πωλήσεις πρώτης ημέρας στο PlayStation Network

Περισσότερες πωλήσεις τριημέρου σε παιχνίδι στην ιστορία του PlayStation Network

Best of internet