Quantcast

To αυθεντικό Dark Souls έρχεται remastered στο Nintendo Switch αυτό το Μάιο

To παιχνίδι της Bandai Namco που κέρδισε και δυσκόλεψε τόσους παίχτες έρχεται ενισχυμένο για πρώτη φορά σε φορητή κονσόλα για τη Nintendo

THE NERDSTREAM

11 Ιανουαρίου 2018

Ένα από τα πιο γνωστά, αγαπημένα και δύσκολα games εκεί έξω ανακοίνωσε η Nintendo μαζί με τον εκδότη του παιχνιδιού, τη Bandai Namco. Το πρώτο Dark Souls σε remastered εκδοχή πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου στο Switch, τη φορητή κονσόλα της Nintendo, ενώ η Bandai πρόσθεσε πως μια εκδοχή για PC, PS4 και Xbox One πρόκειται να εκδοθεί την ίδια ημερομηνία.

To πρώτο μέρος της τριλογίας που παίδεψε τόσο κόσμο έρχεται σαν μια σαφώς βελτιωμένη εκδοχή του αυθεντικού. Στα ενισχυμένα μηχανήματα PS4 Pro, Xbox One X και στα PC το game θα παίζει με βελτιωμένα specs: 4k, 60 fps και διάφορα άλλα, στα “απλά” PS4 και Xbox One θα τρέχει σε 1080p και 60 FPS, ενώ στη φορητή κονσόλα της Νintendo θα αρκεστείτε σε 720p και 30 fps.

To Dark Souls: Remastered είναι η πρώτη φορά που το franchise εμφανίζεται σε κονσόλα της Nintendo και θα συνοδεύεται από το Artorias of the Abyss DLC. To σκοτεινό game του Hidetaka Miyazaki κυκλοφόρησε αρχικά για PS3 και Xbox 360 το 2011 κερδίζοντας τη gaming κοινότητα (όπου και έγινε θρυλικό για τη δυσκολία του), ενώ το πιο πρόσφατο Dark Souls έφτασε στα PC και τις κονσόλες στα τέλη του 2016.

Δείτε το trailer:

Best of internet