Quantcast
guide EVENTS

Τώρα μπορείς ΕΣΥ να ψηφίσεις το Bolivar Beach Bar στα καλύτερα club του κόσμου

Το αγαπημένο μας club είναι και στην καλύτερη περίοδό του, και στο διαγωνισμό για τα 100 καλύτερα clubs του κόσμου!


11 Φεβρουαρίου 2020

Έξω πάμε καλά, όμως όσον αφορά το αγαπημένο σας/μας club, μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Αυτό γιατί το Bolivar Beach Bar όπως μας ενημερώνει με χαρά και περηφάνια φαίνεται ότι συμμετέχει στον φετινό διαγωνισμό του Dj Mag για να κερδίσει μια θέση στα κορυφαία club του κόσμου.

To περιοδικό, το οποίο είναι μία από τις ναυαρχίδες του χώρου των dance media, διοργανώνει ένα διαγωνισμό που θα αναδείξει τα 100 καλύτερα club του πλανήτη για το 2019. Και με τη βοήθειά σας (και την ψήφο σας), το Bolivar Beach Bar μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά, όσο φτάσαμε όλοι στα αμέτρητα dance events της προηγούμενης σεζόν!

Το 2019, δηλαδή η χρονιά στην οποία το Bolivar γιόρτασε τα 15α του γενέθλια, ήταν μια σεζόν κυριολεκτικά αξέχαστη, με αμέτρητα κορυφαία events και σπουδαίους καλεσμένους από όλο το φάσμα της dance σκηνής, και όχι μόνο. Αν για κάποιο λόγο η μνήμη σας δε σας βοηθάει, τότε το After Movie του 2019 θα σας βοηθήσει να τα θυμηθείτε όλα (και κάτι παραπάνω):

Το βιογραφικό του Bolivar εδώ και τόσα καλοκαίρια είναι αρκετό και δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. Οι καλύτεροι DJs και παραγωγοί, αλλά και special guests, έχουν καλύψει από το ξεκίνημα του Bolivar όλα τα γούστα και έχουν φτιάξει τόσες μαγικές βραδιές.

Οι Steve AokiSister BlissSolomunSven VathPaul  Van DykPaul Oakenfold, John DigweedBoris Βrejcha, και Vini Vici είναι μερικά μόνο από αυτά τα ονόματα. Και τώρα, το κοινό που τα έζησε όλα αυτά μπορεί να ψηφίσει το αγαπημένο του club στον διαγωνισμό του Dj Mag, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα club ηλεκτρονικής μουσικής ανεξαρτήτως χώρας.

Η χρονική περίοδος για ψηφοφορία είναι ήδη ανοιχτή και θα κρατήσει μέχρι αύριο Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, οπότε δε θα’ταν κακό να σπεύσετε από τώρα! Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τέλη Μαρτίου. Ψηφίστε το Bolivar Beach Bar εδώ:

https://top100clubsvote.djmag.com

Γιατί είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη!

Best of internet