Quantcast
guide EVENTS

Το EPIC ντύνεται για καρναβάλι με ΠΕΝΤΕ αποκριάτικα πάρτι σε όλη την Ελλάδα

Την αρχή των φετινών Αποκριών για το αγαπημένο μας πάρτι θα την κάνει η Αθήνα στις 21 Φεβρουαρίου


LUBEN CREW · 11 Φεβρουαρίου 2020

Καρναβάλι χωρίς EPIC, γίνεται; Όχι απλά δεν γίνεται, αλλά οι Απόκριες χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερη δόση από το συνηθισμένο. Κάπου εδώ σκάει to the rescue αυτό ακριβώς που έπρεπε να σκάσει: To The EPIC Carnival Party, και μάλιστα στην πιο φουλ έξτρα εκδοχή που μπορεί να υπάρξει.

Από το σούρουπο ως την αυγή, τα party anthems θα διαδέχονται το ένα το άλλο και τα κλασικά κομμάτια από Britney Spears, Backstreet Boys, Κώστα Μπίγαλη, ONE, ΛΕ-ΠΑ, και Σάκη Ρουβά θα είναι μερικές μόνο από τις χιτάρες που θα ακουστούν. Γιατί όλες οι αγαπημένες μας στιγμές από τα 80’s και τα 90’s, από disco μέχρι r’n’b μέχρι trash, θα έχουν το represent που τους αξίζει κι όσοι ισχυρίζονται ότι «δεν ακούω τέτοια εγώ» είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα ουρλιάζουν «ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ» και θα χορεύουν Γκασολίνα πριν καν να φτάσει 2 το βράδυ. Φανταστείτε τι θα γίνει μέχρι το πρωΐ.

Αυτά είναι τα δεδομένα κάθε EPIC party. Όπως είπαμε όμως, οι Απόκριες χρειάζονται το κάτι παραπάνω, οπότε το EPIC ετοιμάζει ούτε ένα ούτε δύο, αλλά ΠΕΝΤΕ (5) party σε Αθήνα, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Το tour ξεκινά από το Fuzz της Αθήνας στις 21 Φεβρουαρίου (event), συνεχίζεται στα Asteria Live της Πάτρας στις 27 Φεβρουαρίου (event), ακολουθεί το We της Θεσσαλονίκης στις 28 Φεβρουαρίου (event) και το φινάλε θα γίνει στο Lab Art του Βόλου στις 29 Φεβρουαρίου (event) και το Μύλο στη Λάρισα την 1η του Μάρτη (event).

 

Το υπερθέαμα που θα κάνει την αρχή είναι λοιπόν την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο Fuzz στις 22.00. Ντυθείτε, στολιστείτε και ελάτε για τα πιο απολαυστικά, εξωφρενικά και πάνω απ’όλα EPICα ξεφτιλίκια χορευτικά σκηνικά που μπορεί να φανταστεί κανείς!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ 🇬🇷

Gepostet von EPIC / ΕΠΙΚ am Montag, 25. März 2019

 

The EPIC Carnival Party – Athens – 21/2

Ε Ρ Χ Ο Μ Α C T E – The EPIC Carnival Party – Athens – 21/2

Gepostet von Luben am Freitag, 7. Februar 2020

Best of internet