Quantcast
guide EVENTS

Το Burger Fest φέτος έχει το μεγαλύτερο μουσικό Line Up από ποτέ

Το Burger Fest – Athens 19′ έρχεται με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο


Διονύσης Παππάς · 12 Σεπτεμβρίου 2019

Βρισκόμαστε μία μόλις μέρα μακριά από το Burger Fest ’19 – Αθήνα και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στην εξαήμερη πλέον γιορτή του φαγητού που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της. Οι λάτρεις του καλού φαγητού κανονίζουν φυσικά από τώρα το πρόγραμμά τους, είτε έχοντας στο μυαλό τους μόνο το βαρύ πυροβολικό που λέγεται μπέργκερ, είτε κάποια από τις χιλιάδες νοστιμιές σε φαΐ και ποτό που θα μπορείτε να βρείτε στο φεστιβάλ, όμως το Burger Fest ’19 – Αθήνα έχει κι άλλους άσους στο μανίκι του πέρα από το φαγητό.

Γιατί στο κάτω κάτω, φαγητό και ποτό χωρίς τις καλύτερες μουσικές και party διάθεση δε γίνεται. Με βάση την απλή αυτή αλήθεια της ζωής, το φετινό Burger Fest της πρωτεύουσας έχει διαμορφώσει στο γνώριμο spot του Αμαξοστασίου του ΟΣΥ το ούτε λίγο, ούτε πολύ πλουσιότερο μουσικό πρόγραμμα της ιστορίας του, έτσι ώστε η κάθε μέρα να είναι και ένα κανονικό μουσικό φεστιβάλ!

Κι αν δε μας πιστεύετε, τσεκάρετε και μόνοι σας τι έχει να γίνει τα δύο επόμενα ΠΣΚ:

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 13/9

Η πρεμιέρα του φεστιβάλ είναι αύριο και θα συνοδευτεί από πιο σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους. Το ζέσταμα το έχει πάρει πάνω του με party διάθεση ο αγαπημένος DJ του ελληνικού κοινού που λέγεται Kayetano. Το dancefloor στη συνέχεια αναλαμβάνουν τα εκρηκτικά breaks και beats του Kill Emil σε ένα κανονικό live act, ενώ το κλείσιμο ανήκει στο απίστευτο ηλεκτρονικό/dub/rap/τα πάντα όλα χαρμάνι των Βρετανών Asian Dub Foundation, για μία ζωντανή εμφάνιση – δυναμίτη όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Σάββατο 14/9

Το hip hop έχει την τιμητική του τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ. Οι ανερχόμενοι Twinsanity θα κάνουν την αρχή με τις αγγλόφωνες ρίμες τους, ενώ τη βραδιά θα απογειώσει ο ένας και μοναδικός Λιάκος Παπανικολός, κατά κόσμον Εισβολέας. Ο Είσβο και η μπάντα του θα εκτοξεύσουν το κοινό με τα γνώριμα hits του αλλά και όποια άλλη έκπληξη μας ετοιμάζει!

Κυριακή 15/9

Με την πιο πλατιά ποικιλία ήχων μας συστήνεται η τελευταία μέρα του πρώτου Σαββατοκύριακου του φεστιβάλ. Η εισαγωγή ανήκει στους σύγχρονους house (και όχι μόνο) ήχους του τρίο DJ που είναι οι Street Outdoors Soundsystem, οι οποίοι θα περάσουν στη συνέχεια τη σκυτάλη στο ηλεκτρονικό dream pop και shoegaze χαρμάνι των Atomic Love. Τη νύχτα θα κλείσει ονειρικά η μάντισσα Μαρίνα Σάττι, πανέτοιμη να μας γεμίσει το Αμαξοστάσιο με τους πιο εξωτικούς χορευτικούς ρυθμούς!

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 20/9

Η χορευτική διάθεση θα κυριαρχεί και τη δεύτερη Παρασκευή του Burger Fest. Η αυλαία ανοίγει με το αποτελούμενο αποκλειστικά από αγαπημένα hits ρεπερτόριο των Yakuza Six, οι οποίοι θα κινηθούν από disco μέχρι pop και από r’n’b μέχρι ροκ. Η σκηνή στη συνέχεια ανήκει στους party βετεράνους Wedding Singers, οι οποίοι με τις ξεσηκωτικές διασκευές τους θα μετατρέψουν κάθε ίντσα του Αμαξοστασίου σε dance floor.

Σάββατο 21/9

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου είναι η μεγάλη βραδιά για κάθε λάτρη του hip hop, καθώς τα beats και τα raps έρχονται ορμητικά για να κυριεύσουν ξανά το Αμαξοστάσιο. Το ζέσταμα αναλαμβάνουν οι Blend Mishkin & Roots Evolution, με βάση πάντα τη ρέγκε αλλά και με ανοίγματα σε πολλά ακόμη ηχοχρώματα. Στη συνέχεια, το φινάλε της βραδιάς ανήκει στη σπουδαία και ιστορική μπάντα που λέγεται Delinquent Habits, οι οποίοι θα βάλουν φωτιά στο Αμαξοστάσιο με τις κομματάρες που όλοι αγαπήσαμε.

Κυριακή 22/9

Η Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα είναι το κλείσιμο, αλλά σε καμία περίπτωση το σβήσιμο του φεστιβάλ: Θα το εγγυηθεί το εκρηκτικό closing party με το οποίο θα αποχαιρετήσουμε το μεγάλο φεστιβάλ. Πριν από το party, τη διάθεση θα ανεβάσουν οι πολύ φρέσκοι Inco, με ένα set που θα περιέχει διασκευές αλλά και δικά τους κομμάτια.

 

 

 

 

Best of internet