Quantcast
guide EVENTS

To Καλοκαίρι ξεκινάει αυτή την Κυριακή με ένα τεράστιο Street Techno Party στον αγαπημένο πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου

Cosmonauts Outdoors με τον VII Circle την Κυριακή 12 Μάιου στο Μπη-Σαιντ


8 Μαΐου 2019

Oι Cosmonauts γεμάτοι από βραδιές ηλεκτρονικής μουσικής και πάνω από όλα αγάπη για την μουσική σκηνή σε συνεργασία με το μπη- σαιντ υποδέχονται την καλοκαιρινή σεζόν στον αγαπημένο πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου με μια σειρά από (free) outdoors parties.

Κάθε βραδιά θα πλαισιώνεται με έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη από το εξωτερικό που θα είναι κοντά μας για να μας χαρίσει μοναδικές μουσικές εμπειρίες μέσα στην καρδιά της Αθήνας από τις 5 το απόγευμα έως τις 4 τα ξημερώματα.


Για το πρώτο Cosmonauts outdoors προσκεκλημένος είναι ο Ιταλός VII Circle ένας από τους πιο ραγδαία ανερχομένους καλλιτέχνες στην techno σκηνή με παραγωγές που έχουν φθάσει παραπάνω από ένα εκατομμύριο views στο YouTube και releases σε labes όπως Rapid Eye Movement, Flyance records και Illegal Alien.
Τον αποκαλούν το “Παιδί της Κολάσεως” με ήχους που ταξιδεύουν και έναν υπνωτικό σκληρό ρυθμό που οδηγεί το πλήθος βαθιά στην ίδια την ουσία της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το Line up θα πλαισιώσουν o Mr.M συνιδρυτής των Analogue, o NKT από Cannibal Radio και οι residents των Cosmonauts Saniter & Theremin και Fro.

Τσεκάρετε το FB Event

Best of internet