Quantcast
guide EVENTS

To 13ο Athens International Tattoo Convention θα είναι εδώ το τριήμερο 10 – 12 Μαΐου

Όλοι οι λάτρεις του tattoo και της art αισθητικής δίνουν ραντεβού για ακόμα μια χρονιά στο αγαπημένο φεστιβάλ παγκόσμιων προδιαγραφών


6 Μαΐου 2019

Ποιος είπε ότι ο αριθμός 13 δεν είναι τυχερός; Όποιος ακόμη πιστεύει στις προλήψεις αυτές καλό είναι να ετοιμαστεί να επανεκτιμήσει τα όσα πίστευε, καθώς η μεγάλη φιέστα του tattoo της χώρας ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει την 13η συνέχειά της. Το 13ο Αthens International Tattoo Convention 2019 έρχεται ολοταχώς το επόμενο τριήμερο για να ενθουσιάσει τους φίλους του είδους και το θέαμα που θα ζήσουμε όχι απλά δε θα είναι γρουσούζικο, αλλά αναμένεται πιο γκράντε από ποτέ.

Η γιορτή του μελανιού θα είναι εδώ λοιπόν το τριήμερο 10 – 12 Μαΐου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει από τους καλύτερους tattoo artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό ως τα πιο εκλεκτά events. Αυτή είναι η σελίδα του festival και αυτό είναι το event, ενώ όπως αναφέρει το δελτίο τύπου:

3ο Αthens International Tattoo Convention 2019 

WORLD’S FINEST ARTISTS (SINCE 2000) 

10 – 11 – 12 ΜΑΙΟΥ 2019 

Λίγες ημέρες έμειναν για την απόλυτη συνάντηση των

tattoo lovers στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου

INTERNATIONAL ATHENS TATTOO CONVENTION για 13η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα!

Λίγες ημέρες έμειναν!
Στις 10, 11 και 12 Μαΐου όλοι οι λάτρεις του tattoo και της art αισθητικής θα βρεθούν για ακόμα μια χρονιά στο Athens Tattoo Convention, το αγαπημένο φεστιβάλ παγκόσμιων προδιαγραφών. Κάθε χρόνο, η προσέλευση στο Athens Tattoo Convention ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Περισσότεροι από 45.000 επισκέπτες, λάτρεις του tattoo, επαγγελματίες του είδους και εκπρόσωποι όλων των τεχνών συγκεντρώνονται για να γνωρίσουν κορυφαίους tattoo artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και να ζήσουν μία μοναδική τριήμερη εμπειρία.

Το Athens Tattoo Convention δεν είναι μόνο Tattoo. Είναι το μεγαλύτερο 3- day urban party της πόλης με art εκθέσεις, skate park, tattoos για καλό σκοπό, fun experiences, διαγωνισμοί, live acts και δεκάδες ακόμα activities.

Είτε είσαι λάτρης της τέχνης της δερματοστιξίας, είτε απλά θέλεις να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία ενός 3ήμερου φεστιβάλ, γεμάτο από δημιουργικότητα, live μουσική και διαγωνισμούς μεταξύ των καλύτερων tattoo artists του κόσμου, το σημείο συνάντησης είναι ένα! Όλοι οι fans της τέχνης της δερματοστιξίας δίνουν ραντεβού στη διεθνούς επιπέδου διοργάνωση που φιλοξενεί δεκάδες διάσημους και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του είδους.  Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, o θεσμός έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης για επισκέπτες από το εξωτερικό που έρχονται αποκλειστικά για το Athens Tattoo Convention για να δουν από κοντά ή για να αποκτήσουν ένα tattoo από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους από όλο τον κόσμο– Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Πολυνησία.

Αμέτρητα αστέρια, αμέτρητες ευχές:

Το Athens Tattoo Convention για μια ακόμη χρονιά θα μοιράσει αμέτρητα αστέρια για να εκπληρώσει αμέτρητες ευχές. Στο booth του Make A Wish οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν tattoo για καλό σκοπό, επιλέγοντας το δικό τους «Αστέρι της Ευχής», στο μέγεθος και το σχέδιο που επιθυμούν, έναντι 20 ευρώ. Όλα τα έσοδα από τα tattoo «αστέρια της ευχής» θα διατεθούν στο Make A Wish βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα!

Info

Τιμές εισιτηρίων : Ημερήσιο: 10€, Τριήμερο: 20€

Γήπεδο Tae Kwon Do

TAE KWON DO, Oλυμπιακός Πόλος Φαλήρου, Ολυμπιακά Ακίνητα

Μωραϊτίνη 2, 17 561 Π. Φάληρο (Απέναντι από τα Village Cinemas Π. Φαλήρου)

Find More

Website: http://www.athenstattooconvention.gr/

FB: @athenstattooconvention

Instagram: @athenstattooconvention

Best of internet