Quantcast
guide EVENTS

Οι Ska-P επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σεπτέμβριο στο Street Mode Festival

Οι Ισπανοί βασιλιάδες του ska punk ξαναγυρνούν για να χαρίσουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης άλλο ένα εκρηκτικό λάιβ


Διονύσης Παππάς · 19 Μαρτίου 2019

Έτσι κι αλλιώς, 10 χρόνια δεν είναι και λίγα, όμως η μια δεκαετία που έχει ήδη κλείσει από την πρώτη εμφάνιση εμφάνιση των Ska-P στη χώρα μας αλλά τελευταία τους στη Θεσσαλονίκη, είναι ένα διάστημα υπερβολικά μεγάλο. Ευτυχώς όμως για κάθε οπαδό του ska punk και των Ισπανών βασιλιάδων του είδους, από τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν πάρα πολύ γρήγορα, καθώς η αγαπημένη μας μπάντα επιστρέφει για τη ρεβάνς της 16ης Μαΐου 2009 και άλλο ένα μοναδικό live.

Θα έχετε μάλιστα και άφθονο χρόνο για να ετοιμαστείτε μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές, καθώς ο δεύτερος γύρος του party πρόκειται να λάβει χώρα στα τέλη του ερχόμενου Σεπτέμβρη. Τα παλιά και νέα hits της μπάντας έτσι κι αλλιώς τα ξέρετε, οπότε μεταξύ 27 και 29 Σεπτεμβρίου στο Street Mode Festival που θα διεξαχθεί στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο Pulpul και οι λοιποί αναλαμβάνουν από τώρα τα υπόλοιπα.

Αυτή είναι η σελίδα του φεστιβάλ για κάθε περαιτέρω πληροφορία, ενώ όπως αναφέρει το δελτίο τύπου:

“Οι Ska-P στο Street Mode Festival 2019!”

Το Street Mode Festival πραγματοποίησε μόλις την πολυαναμενόμενη πρώτη μεγάλη ανακοίνωση για την επερχόμενη 11η edition του, που θα διεξαχθεί κατά το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Δεν πρόκειται για άλλους από τους Ισπανούς ska punk τιτάνες Ska-p που επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη μετά από 10 ολόκληρα χρόνια για μία αποκλειστική εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους! Δείτε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση:

Το ημερολόγιο έγραφε 16 Μαΐου 2009 όταν οι Ska-p official επισκέπτονταν για πρώτη φορά την χώρα μας, για μία και μοναδική εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη. Οι μαρτυρίες των παρευρισκομένων στο γήπεδο του Μακεδονικού μιλούν για μια μαγευτική βραδιά η οποία άφησε ιστορία στα συναυλιακά δρώμενα της πόλης…

Δέκα χρόνια αργότερα οι Ska-P επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη στο πιο ταιριαστό, ως προς την μουσική αλλά και την νοοτροπία τους, εγχώριο festival! O Pulpul μαζεύει την παρέα του, και σας προσκαλεί στο πιο ξέφρενο party, και ταυτόχρονα σε ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, βασισμένο μεταξύ άλλων στους ανατρεπτικούς στίχους τους.

Φρέσκοι και ανανεωμένοι, μετά το περσινό νέο τους άλμπουμ “Game Over”, επιστρέφουν με ένα χορταστικό setlist που θα περιέχει όλες τις μεγάλες επιτυχίες, που τόσα χρόνια έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό, όπως τα “Niño Soldado”, “El Gato Lopez”, “Casposos”, “El Vals Del Obrero” και “Cannabis”. Ετοιμαστείτε να ουρλιάξουμε όλοι μαζί, για άλλη μια φορά…

Sí señor, sí señor, somos la revolución!!!

Η προπώληση εκπτωτικών τριήμερων και μονοήμερων early bird εισιτηρίων έχει ξεκινήσει αποκλειστικά μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του. Προμηθευτείτε το δικό σας τώρα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

► Ηλεκτρονική προπώληση: https://goo.gl/FBHfqk

Κατά την περσινή 10η επετειακή edition του, το Street Mode Festival παρουσιάστηκε μεγαλύτερο από ποτέ, περιλαμβάνοντας 120 μουσικά acts, από όλα τα είδη της μουσικής, 6 live stages, after parties, DJ sets, προβoλές ντοκιμαντέρ και φυσικά όλες τις δράσεις της street κουλτούρας όπως graffiti, breakdance, parkour, skate κ.α., ενώ δεκάδες χιλιάδες κόσμου από όλη την υφήλιο συγκεντρώθηκαν σε αυτό, καταξιώνοντας το δικαιωματικά ως την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία του καλοκαιριού!

Φαίνεται πως η φετινή edition του Street Mode Festival επιφυλάσσει πολλές ακόμη –μουσικές και μη- εκπλήξεις, οπότε μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του φεστιβάλ, για ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις που επίκεινται στο προσεχές διάστημα:

Best of internet