Quantcast
guide EVENTS

To Burger Fest ’18 επιστρέφει στην Αθήνα για ένα εορταστικό burgerοτριήμερο

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να μάθουμε ποιο burger house θα σηκώσει την κούπα


7 Σεπτεμβρίου 2018

Στη ζωή αγαπητοί φίλοι και φίλες πολλά πράγματα είναι αβέβαια, όπως το τι θα συμβεί στην εξεταστική Σεπτεμβρίου, πόσες θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν πρωτάθλημα φέτος και γιατί δεν έστειλε ποτέ το Μαράκι. Υπάρχουν ωστόσο και μερικά πράγματα που είναι φιξ και είναι καρατσεκαρισμένο ότι θα συμβούν και μπορείτε ευθύς αμέσως να τα σημειώσετε στην ατζέντα σας, όπως για παράδειγμα το Burger Fest ’18 στην Αθήνα, όπου στις 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου θα βρέχει τα νοστιμότερα μπέργκερς στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. Κάπως έτσι η αρχή του φθινοπώρου θα επισφραγιστεί με μπόλικα μπιφτεκόψωμα, μουσικές, μπίρες, ενώ τότε θα μάθουμε και ποιο Burger House θα σηκώσει την θρυλική κούπα του καλύτερου Burger House της Αθήνας.

Η μεγάλη γιορτή του burger που μέσα σε μόλις 2 διοργανώσεις (+1 στη Θεσσαλονίκη) εξελίσσεται σε θεσμό για την πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο και υπέροχο χώρο στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, έναν χώρο κατάλληλο και με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, έτοιμο να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους χιλιάδες φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους!

Ετοιμαστείτε ν’ απολαύσετε μοναδικές γεύσεις που θα προκαλέσουν εκρήξεις απόλαυσης στον ουρανίσκο. Επιπλέον, οι παράλληλες δράσεις θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς με live cooking, happenings, dj set, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις, ενώ το μουσικό πρόγραμμα θα ξεσηκώσει το κοινό στο κλείσιμο κάθε ημέρας.

Δείτε το live πρόγραμμα εδώ:

Το κάθε burger house θα έρθει με ένα menu διαμορφωμένο (και προσαρμοσμένο τιμολογιακά) σε συνδυασμούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Burger Fest | Αθήνα 2018! Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς – vegetarian προτάσεις ή εξωτικά burgers από κρέας κροκόδειλου και kobe beef. Σύντομα θα γνωρίζουμε και ποια burger houses θα συμμετάσχουν στο Burger Fest ’18, μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από τον χαμούλη που έγινε στη Θεσσαλονίκη!

Burger Fest AfterMovie | Θεσσαλονίκη 18'

Το Aftermovie του φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης!Εnjoy, Share και τα λέμε στο Burger Fest '18 – Αθήνα στις 14,15,&16 Σεπτεμβρίου ;)#BurgerfestSkg #BurgerfestAth

Gepostet von Burger Fest am Dienstag, 12. Juni 2018

 

Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων:

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr

Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική Είσοδος – Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων με 1 μπύρα | 4€ [Μόνο Προπώληση]
Γενική Είσοδος – με 1 μπύρα | 5€
Γενική Είσοδος – 3ημέρου με 1 μπύρα | 10€

Αιτήσεις – Συμμετοχές | burger houses:
M: 6907903093
E – mail: info@burgerfest.gr

Burger Fest | Αθήνα – Info
Πού: Αμαξοστάσιο
Πότε: 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2018
Πόσο: 5€ [με μπύρα]/ Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών
Διοργάνωση: BFoundation
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Στάθης Αγγελάκος – Τ: 6943258864

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 17:00 – 00:00
Σαββάτο 13:00 – 00:00
Κυριακή 13:00 – 00:00

www.burgerfest.gr

Best of internet