Quantcast
guide EVENTS

Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης μας στέλνουν «ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ» αυτό το Σάββατο

Οι δύο αγαπημένοι κωμικοί σας περιμένουν στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι για μία deep down και dirty παράσταση


22 Ιουνίου 2018

Νομίζουμε πως ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης δεν χρειάζονται συστάσεις. Οι δυο αγαπημένοι μας stand up comedians είναι ίσως οι έλληνες κωμικοί που έμαθαν στο κοινό της χώρας να αγαπάει το stand-up comedy και αυτό σημαίνει πολλά.

Kι επειδή stand-up κωμωδία από τους καλύτερους και καλοκαίρι σε ένα δροσερό μέρος μέσα στην πόλη ακούγεται σαν η τέλεια ιδέα, οι δύο κωμικοί έχουν ετοιμάσει μια παράσταση για να τους απολαύσετε σε όλο τους το μεγαλείο, αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου στο ανοιχτό θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, το facebook event είναι αυτό , ενώ όπως διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου:

«Το Σπίτι παρουσιάζει:

«ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ»

Μετά το εντυπωσιακό Sold Out της βραδινής παράστασης των 22.00, το Σάββατο 23 Ιουνίου, προστίθεται έξτρα απογευματινή  παράσταση,την ίδια μέρα στις 19.00, για το επικό Stand Up Comedyτου Βύρωνα Θεοδωρόπουλου και του Μιχάλη Μαθιουδάκη, στο ανοιχτό θέατρο Ρεματιάς.

Σάββατο 23 Ιουνίου
Έξτρα ‘Α Παράσταση: 19.00
‘Β Παράσταση: 22.00 / Sold Out

Προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριο σας για την πιο κωμική στιγμή του φετινού καλοκαιριού.

Διάρκεια Παράστασης: 100’

Γενική είσοδος 10€ |Προπώληση εδώ

Facebook event

Δείτε πως ξεκίνησαν όλα εδώ

Δύο από τους καλύτερους κωμικούς της ελληνικής Stand Up Comedy σκηνής, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης μεταφέρονται το Σάββατο 23 Ιουνίου, στο ανοιχτό θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου και παρουσιάζουν την πολύ πετυχημένη παράσταση «ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ», κάνοντας το δις εξαμαρτείν στις 19.00 (Νέα ‘Α Παράσταση) και στις 22.00 (‘Β Παράσταση – Sold Out).

Αποτυχημένα πάρτι, ελληνικό πένθος, εκτυπωτές, κόκκινα φανάρια, χάλια αφίσες, λάθη στον Messenger, ατελείωτη φλυαρία, κόλπα γιαγιάδων, ανιχνευτές μετάλλων, παιδικές ζωγραφιές, θείοι (πάντα θείοι…), άκυροι συγγενείς, άκυρα αντικείμενα, άκυρες φωτογραφίες, ο Κωνσταντίνος, ο Δημήτριος και η Ολάγια συνθέτουν μία γνήσια «αθηναϊκή», deep down και dirty παράσταση.

H βραδινή παράσταση (22.00) θα μαγνητοσκοπηθεί. Mε άλλα λόγια μιλάμε για το μεγαλύτερο κωμικό γεγονός του καλοκαιριού. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει να το χάσετε.

Παραγωγή: Σπίτι Μπαρ

Πληροφορίες:

Σάββατο 23 Ιουνίου

Ώρα έναρξης ‘Α Παράστασης: 19.00 (Ώρα Προσέλευσης 17.30)

Ώρα έναρξης ‘Β Παράστασης: 22.00 (Ώρα προσέλευσης 21.00) SOLD OUT

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (με διάλειμμα)

Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου: Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Χάρτης

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€

Προπώληση: Σπίτι Μπαρ (Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι)

Onlineστο Viva.gr,

Τηλεφωνικά στο 11876,

καθώς και σε όλα τα συνεργαζόμενα σημεία:

Seven Spots, Reload, MediaMarkt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δ. Αθηναίων, athinorama.gr, VivaKiosk, Yolenis, Kremlino.»

 

 

Best of internet