Quantcast
guide EVENTS

Σκάστο απ’ τα ίδια και τράβα στου Ψυρρή που έχει το Τριπλό Street Partey που χρειαζόσουν

Ό,τι πρέπει για να πάρεις τους αλεπουδιάρηδες φίλους σου και να το σκάστε μετά τη δουλειά


LUBEN CREW · 15 Ιουνίου 2018

Η υπομονή είναι μια μεγάλη αρετή, αγαπητοί φίλοι και ξέρουμε ότι την προπονείτε καθημερινά, στο οχτάωρο στη δουλειά, στο απογευματινό μάθημα, στο οικογενειακό γεύμα που σας κάνει να θέλετε να διακτινιστείτε. Η κατάσταση είναι γνωστή και ας μην παριστάνουμε ότι δεν καταλαβαινόμαστε. Οι ζέστες έχουν σφίξει, αλλά παράλληλα είναι πολύ νωρίς για καλοκαιρινή άδεια. Δε σε χωράει ο τόπος, αλλά δε γίνεται να βαρέσεις πιστόλα στη δουλειά, ούτε σε όλες τις υποχρεώσεις που έχεις στριώξει κατά τη διάρκεια της μέρας. Αφού περάσουν όμως τα δύσκολα, όταν το ρολόι πλησιάζει στις 6, όταν τελειώνει το σεμινάριο, όταν τελειώσει το γεύμα, τότε είναι η ώρα που κάθε κύτταρο στο σώμα σου φωνάζει ΣΚΑΣ’ΤΟ.

Και το σκας (από τα ίδια) και πηγαίνεις καρφί σε τριπλή (3πλη) στριτ παρτάρα που έχει στήσει ο Μηλοκλέφτης σε στενάκια του εμπορικού κέντρου της Αθήνας, πάνω στη φάση που η Αθήνα είναι στα καλύτερά της:

Καλοκαιρινός καιρός; Τσεκ

Η πόλη έχει ακόμα κόσμο και δεν έχουν εξαφανιστεί όλοι σε νησιά; Τσεκ

Στριτ πάρτι που ενδείκνυται για βόλτες από το ένα μέρος στο άλλο; Τσεκ

Δροσερός μηλίτης έτοιμος να ενυδατώσει την ψυχή που σου στέγνωσε από την απάνθρωπη δουλειά στο γραφείο; Τρίπλ, τετραπλ τσεκ.

Επειδή μεταξύ αλεπουδιάρηδων υπάρχει σοβαρότητα, και επειδή όλοι οι αλεπουδιάρηδες θα είναι εκεί πέρα, εμείς απλά ενημερώνουμε ότι αυτή τη φάση με τα τρία στριτ πάρτι είναι σήμερα στις 20:40, πάνω στην ώρα που δύει ο ήλιος και ο δροσερός Μηλοκλέφτης θα ρέει σαν δάκρυ χαράς της πρώτης μέρας άδειας. Για να κάνεις το ατέντ και το ινβάητ σου, έμπαινε εδώ. Από εκεί μπορείς να ειδοποιήσεις και όλους τους αλεπουδιάρηδες φίλους σου που δίνουν και το πετσί τους για ένα απογευματινό καλοκαιρινό στριτ πάρτι.

Από τις 20:30 και μετά, στην οδό Πιττάκη, στην Αγ. Θέκλας και στην Παλλάδος θα υπάρχουν γενναίες ποσότητες μουσικής, αλεπουδιάρηδων και φυσικά, Μηλοκλέφτη.

Best of internet