Quantcast
guide EVENTS

To Surf Festival φέρνει το κύμα στην Αθήνα και αυτή τη χρονιά, απέναντι από το Ίδρυμα Νιάρχος

Ήλιος, θάλασσα, νόστιμο φαγητό, συναυλίες, surf, skate, ποδήλατα, μοτοσυκλέτες, κορίτσια κ αγόρια σε μία τριήμερη γιορτή που φέρνει το καλοκαίρι λίγο νωρίτερα στην πόλη


5 Ιουνίου 2018

To Surf Festival ανανεώνει το ραντεβού του με την Αθήνα για άλλη μια χρονιά και μάλιστα την πιο κρίσιμη στιγμή: ακριβώς όπως μπαίνουν οι ζέστες. Όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου του φεστιβάλ (εδώ η facebook σελίδα του για περισσότερα καλούδια):

«Eπιστρέφουμε για 5η χρονιά!!!

Η διαφορά από τις προηγούμενες χρονιές θα είναι αρκετά μεγάλη!
Κατεβήκαμε επιτέλους θάλασσα!

Όχι όμως μακριά. Σε ένα πολύ ξεχωριστό χώρο (που παραδόξως δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάποια εκδήλωση, εκτός από το Beach volley των ολυμπιακών αγώνων), σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής.

Βρίσκεται απέναντι από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και είναι μία μικρή, ιδιαίτερη απόδραση από το αστικό τοπίο γεμάτη με φοίνικες και λευκή αμμουδιά.

Ήλιος, θάλασσα, νόστιμο φαγητό, συναυλίες, surf, skate, ποδήλατα, μοτοσυκλέτες, κορίτσια κ αγόρια σε μία τριήμερη γιορτή που φέρνει το καλοκαίρι λίγο νωρίτερα στην πόλη!

Σύντομα πληροφορίες στην επίσημη σελίδα μας για την expo, την έκθεση τέχνης και άλλα side gigs που θα φιλοξενηθούν στο φετινό Surf Art Festival.

Παρασκευή 15/6
19:00 INCO – Inconsistencies
20:30 The Bonnie Nettles
21:30 The Noise Figures

Σάββατο 16/6
19:00 Sofia Filonos & The Great Lovers
20:30 Tootsie Babes
21:30 Λεωνίδας Μπαλάφας

Κυριακή 17/6
20:30 The Sexy Christians
21:30 Ικαριώτικο Γλέντι

PLUS: Και τις τρεις μέρες extra side gigs και unplugged lives που θα ανακοινωθούν σύντομα

Είσοδος:
5€ ανά ημέρα
10€ για το τριήμερο τα 400 πρώτα εισητήρια»

Best of internet