Quantcast
guide EVENTS

Η Princess Nokia επιστρέφει στις 31 Μαρτίου στην Αθήνα για άλλο ένα μπομπάτο live

Σε περίπτωση που έχετε συνέλθει από την προηγούμενή της εμφάνιση στο Gagarin, τότε ετοιμαστείτε για άλλη μια στο Pireaus Academy


Χρήστος Πρόεδρος · 22 Φεβρουαρίου 2018

Αφού η Princess Nokia ήρθε πριν από μερικούς μήνες για να βουλιάξει το Gagarin και αφού έλουσε με καυτή σούπα έναν ρατσιστή στο μετρό του Μπρούκλιν, η ράπερ από το Lower East Side της Νέας Υόρκης επιστρέφει για άλλο ένα βαρβάτο live στην Αθήνα, για να τρίξουν τα μπετά και να ραγίσει το ωπλισμένο σκυρόδεμα στο Pireraus Academy.

Συγκεκριμένα, η Princess Nokia θα εμφανιστεί την Πέμπτη 31 Μαΐου στο Pireaus 117 Academy για άλλο ένα  live το οποίο φανταζόμαστε ότι και αυτό θα έχει ένα άνετο sold out, ενώ η Αθήνα ακόμα δεν έχει συνέλθει από το 60άλεπτο live που έδωσε το Νοέμβρη. Τότε το σετ της συμπεριλάμβανε κυρίως τραγούδια από το 1992 και 1992 Deluxe, ενώ αυτή τη φορά έρχεται στην Ελλάδα με καινούριο υλικό.

Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 16 ευρώ, αργότερα 18 ευρώ και στο ταμείο 20 ευρώ. Η προπώληση ξεκινά στις 23 Φεβρουαρίου.


Princess Nokia Live

31/3 Pireaus 117 Academy

Την Πέμπτη 31 Μαΐου η Princess Nokia θα ταρακουνήσει με τις ρίμες της για άλλη μια φορά το κοινό της Αθήνας, με την εμφάνισή της στο Piraeus 117 Academy.

Το όνομα Princess Nokia είναι αναφορά στο πιο διαδεδομένο project της Destiny Frasqueri, αλλά αποτελεί μονάχα ένα κομμάτι της ιστορίας της. Γράφει ραπ και κυκλοφορεί τα δικά της κομμάτια στο YouTube και στο Soundcloud από τότε που πήγαινε λύκειο, αρχικά με το ψευδόνυμο Wavy Spice, ενώ υιοθετεί το “Princess Nokia” το 2013 και κυκλοφορεί τα Metallic Butterfly και Honeysuckle τα επόμενα χρόνια.

Μετά από την κυκλοφορία του “1992” η Frasqueri ξεκινά την περιοδεία στις HΠΑ και έπειτα στον υπόλοιπο κόσμο, κάνοντας sold out shows από την Ατλάντα μέχρι τη Ρουμανία και βρίσκεται συνεχώς στο δρόμο, ενώ κάνει μόνο μικρά διαλείμματα για να περάσει χρόνο στο στούντιο. Ηχογραφεί τα περισσότερα από τα νέα της τραγούδια του “1992 Deluxe” από το Δεκέμβρη του 2016 μέχρι το Φεβρουάριο του 2017, τα οποία αναμένουμε να ακούσουμε τον Μάιο και Ιούνιο.

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 16€. Στη δεύτερη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια κοστίζουν 18€. Ταμείο: 20€.

Σημεία προπώλησης:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Σε όλη την Ελλάδα
Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ/ Καταστήματα Cosmote
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.tickethouse.gr

 

Best of internet