Quantcast

Είδαμε το trailer για το Indiana Jones 5, και όσο να πεις κάτι σκίρτησε μέσα μας

Ο Harrison Ford κρεμάει το μαστίγιό του, αλλά το franchise συνεχίζεται γιατί έτσι δουλεύει το Hollywood

THE NERDSTREAM

2 Δεκεμβρίου 2022

Απ’ ό,τι φαίνεται, το theme στην ζωή του Harrison Ford τα τελευταία χρόνια είναι να αποχαιρετάει τους ρόλους με τους οποίους ταυτίστηκε περισσότερο στην καριέρα του. Το έκανε στην νέα τριλογία Star Wars, το έκανε στο Blade Runner 2049 και τώρα ετοιμάζεται να το κάνει και στον Indiana Jones.

Ο 80χρονος Ford ετοιμάζεται λοιπόν να κρεμάσει το μαστίγιό του, και θα το κάνει στο Indiana Jones and the Dial of Destiny, την 5η ταινία Indiana Jones που προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2023. Μαζί του αποχωρεί και ο John Williams από τη μουσική, ενώ αυτήν την φορά δεν έχει παρουσία ούτε ο George Lucas ούτε ο Steven Spielberg.

Θα πείτε οπότε, ε τι ταινία Indiana Jones είναι τότε; Ουσιαστικά είναι ταινία τελετής παράδοσης της σκυτάλ- εεε του μαστιγίου, κι απ’ ό,τι φαίνεται θα το αναλάβει η Phoebe Waller-Bridge, την οποία προφανώς αγαπάμε και εμπιστευόμαστε, αλλά μερικές φορές ίσως είναι καλύτερα να αφήσεις ένα franchise να περάσει στο παρελθόν.

Τέλος πάντων, δε μπορούμε να αρνηθούμε πάντως ότι κάτι σκίρτησε μέσα μας βλέποντας τον Ford για τελευταία φορά ως Indy, αλλά δείτε να τσεκάρετε και μόνοι σας:

Best of internet