Quantcast

Έσκασε (ωπ) το πρώτο teaser trailer για το Oppenheimer, την ταινία του Christopher Nolan για τον μπαμπά της ατομικής βόμβας

DADDY’S HOME

THE NERDSTREAM

28 Ιουλίου 2022

Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια απ’ όταν ο Christopher Nolan επιχείρησε με το Tenet να μας δώσει μια larger-than-life blockbuster διέξοδο από την πραγματικότητα του covid που είχε βάλει το σινεμά στον πάγο. Έκτοτε συνέβησαν πολλά: το Tenet ζορίστηκε στο box office, η Warner αγάπησε το streaming, κι ο Nolan αποφάσισε να την εγκαταλείψει μετά από 20 χρόνια συνεργασίας.

Πριν από περίπου 1 χρόνο λοιπόν μάθαμε ότι ο Nolan σκόπευε να συνεργαστεί με το στούντιο της Universal για την επόμενη ταινία του. Πρόκειται για την ιστορία της ζωής του J. Robert Oppenheimer, δηλαδή του θεωρητικού φυσικού που θεωρείται πατέρας της ατομικής βόμβας καθώς ήταν ένας από τους επιστήμονες που διεύθυναν το Manhattan Project που ανέπτυξε τα πρώτα ατομικά όπλα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κι ενώ ξέραμε ότι η ταινία με τον Cillian Murphy βγαίνει στις αίθουσες 21 Ιουλίου 2023 (ίδια μέρα με το Barbie της Greta Gerwig, για τους μερακλήδες), τώρα μόλις είδαμε και το πρώτο teaser trailer που ανακοινώνει τον ερχομό του φιλμ με τα πρώτα κινούμενα πλάνα του. Τσεκάρετε:

Best of internet