Quantcast

Έρχεται Joker 2, γιατί ζούμε σε μια τέτοια κοινωνία

Φουλ κομπλέ με Todd Phillips και Joaquin Phoenix και απ’ όλα

THE NERDSTREAM

8 Ιουνίου 2022

Θυμάστε πόσο αθώα εποχή ήταν το 2019 που κυκλοφόρησε το Joker στις κινηματογραφικές αίθουσες; Αφενός, δεν είχαμα ακόμα covid. Αφετέρου, πανηγυρίζαμε που επιτέλους βγήκε μια υπερηρωική ταινία που έμοιαζε με κΑνΟνΙκΟ σινεμά, δηλαδή έλεγε απλά μια ενδιαφέρουσα προσωπική ιστορία με ωραίο σκορσεζικό τρόπο και δεν ήταν μέρος μιας γιγάντιας μηχανής-franchise που υπάρχει με μοναδικό στόχο να παράξει sequels.

Μέχρι τώρα. Γιατί πράγματι, φίλες και φίλοι, πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε πως η ταινία του Todd Phillips θα έχει τελικά sequel, κάτι που φημολογούταν μετά την τεράστια επιτυχία της αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος λοιπόν θα συνεργαστεί ξανά με τον Joaquin Phoenix στο sequel που δεν θα ονομάζεται Joker 2 αλλά θα φέρει τον (καθόλου pretentious) τίτλο Joker: Folie à Deux.

Ακόμα δεν έχουμε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει ή πότε θα γυριστεί, αλλά ο Phillips μοιράστηκε χτες στο Instagram δύο φωτογραφίες: μία με τον τίτλο της ταινίας και μία με τον Phoenix να διαβάζει το σενάριο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips)

Best of internet