Quantcast

Τα φετινά Oscars βάζουν βραβεία κοινού, μπας και ασχοληθεί κανένας μαζί τους

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙΣ, SPIDER-MAN: NO WAY HOME

THE NERDSTREAM

16 Φεβρουαρίου 2022

Είναι κοινό μυστικό εδώ και χρόνια πως τα Oscars χαροπαλεύουν να αποκτήσουν ξανά relevance και να κάνουν τα πλήθη να ασχοληθούν μαζί τους όπως παλιά. Οι σκληροί κριτές τους υποστηρίζουν πως αυτό δεν γίνεται γιατί είναι ένα μάτσο λευκοί boomers που σνομπάρουν τη μαζική κουλτούρα κι έχουν απαρχαιωμένες απόψεις για το χολιγουντιανό σινεμά, αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα πουν αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι.

Όπως και να ‘χει, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τραβήξει (νεανικό) κοινό κοντά της, η Ακαδημία αποφάσισε να εισάγει φέτος μια νέα κατηγορία στην οποία οι fans θα μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ταινία. Κάτι σαν Oscar Κοινού, αν θέλετε. Ήδη από την Δευτέρα οι χρήστες του Twitter μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ταινία για το 2021 γράφοντας απλά τον τίτλο της και τα hashtags #OscarsFanFavorite και #Sweepstakes.

Ο μεγάλος people’s champion θα ανακοινωθεί τη μέρα της απονομής των βραβείων στις 27 Μαρτίου, και κάτι μας λέει ότι είναι μια ευκαιρία για τους Marvel fans να πάρουν εκδίκηση για το γεγονός ότι το Spider-Man: No Way Home τσίμπησε μόλις μια υποψηφιότητα για οπτικά εφέ. Συγνώμη, θείε Martin.

Best of internet