Quantcast

Sci-fi thriller με τον Robert Pattinson ετοιμάζει ο Bong Joon Ho, απλά πάρτε τα λεφτά μας από τώρα

Τρία χρόνια μετά τα Παράσιτα, μάθαμε επιτέλους ποιο θα είναι το επόμενο πρότζεκτ του σκηνοθέτη

THE NERDSTREAM

21 Ιανουαρίου 2022

Τρία χρόνια έχουν περάσει απ’ όταν ο Bong Joon Ho έφτιαξε το Parasite και κέρδισε όλα τα βραβεία της καρδιάς μας, κι έπειτα και των Όσκαρ. Έκτοτε, ο κινηματογραφικός κόσμος περιμένει με κομμένη την ανάσα ποια θα είναι η επόμενη ταινία του Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη, την ώρα που θεωρητικά ετοιμάζεται ένα (αντικειμενικά αχρείαστο) αμερικάνικο τηλεοπτικό spinoff της ταινίας στο HBO.

Τώρα μαθαίνουμε ότι ο Bong σκοπεύει να μεταφέρει στη μεγάλη το υπό δημοσίευση sci-fi μυθιστόρημα Mickey7 του Edward Ashton για λογαριασμό της Warner, όπου θα ακολουθούμε την ιστορία ενός διαστημικού εργάτη που βρίσκεται σε μια αποστολή αποικισμού του παγωμένου πλανήτη Nifheim και αρνείται να παραδώσει την θέση του στον κλώνο που έχει δημιουργήσει γι’ αυτόν τον σκοπό η υπεύθυνη mega-εταιρεία.

Η ζουμερή λεπτομέρεια που κυκλοφόρησε χτες μαζί με την είδηση είναι ότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρούμε τον Robert Pattinson, ο οποίος όχι μόνο έχει αναδειχθεί σε έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, αλλά πρόκειται επίσης πολύ σύντομα να καταφτάσει στη μεγάλη οθόνη ως Bruce Wayne στο επερχόμενο The Batman. Γενικά το πράγμα ακούγεται υπέροχο, από εμάς είναι ναι με τα χίλια.

Best of internet