Quantcast

Poor Things: H νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου προσθέτει Mark Ruffalo δίπλα σε Emma Stone και Willem Dafoe

Οκ, το πράγμα γίνεται επικίνδυνα καλό

THE NERDSTREAM

21 Μαΐου 2021

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη να τον έχει μάθει ως Hulk στο Marvel Cinematic Universe, αλλά ο Mark Ruffalo είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Τα τελευταία χρόνια, ας πούμε, έχει δώσει ρέστα στα κινηματογραφικά Foxcatcher και Spotlight, αλλά και στα τηλεοπτικά The Normal Heart και I Know This Much is True.

Κι ενώ προετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην αμερικάνικη σειρά που θα βασιστεί στα κορεάτικα Παράσιτα, τώρα μαθαίνουμε πως ο Ruffalo θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, το Poor Things, το οποίο αποτελεί μια μεταμοντέρνα εκδοχή του μύθου του Frankenstein με κεντρικό χαρακτήρα μια ερωτομανή γυναίκα που επιστρέφει στη ζωή με εγκέφαλο μικρού παιδιού.

Το καστ της ταινίας βέβαια περιείχε ήδη την Emma Stone και τον Willem Dafoe, οπότε καταλαβαίνει πως το πράγμα αναμένεται να γίνει επικίνδυνα καλό. Στα συν, επίσης, ας σημειώσουμε πως το σενάριο δουλεύεται από τον Λάνθιμο μαζί με τον Tony McNamara, συνσεναριογράφο του The Favourite και δημιουργό του The Great.

Ακόμα δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες ως προς το πότε θα μπει στο στάδιο της παραγωγής η ταινία, αλλά όσα ξέρουμε μέχρι τώρα μας αρκούν για να είμαστε ενθουσιασμένοι.

Best of internet