Quantcast

The Many Saints of Newark: Έχουμε επιτέλους το πρώτο βίντεο με τον γιο του James Gandolfini ως νεαρό Tony Soprano

Μέσα σε ένα συγκεντρωτικό trailer της Warner με Dune, The Suicide Squad, King Richard και Space Jam

THE NERDSTREAM

28 Ιανουαρίου 2021

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, κοντεύουν να περάσουν 3 χρόνια απ’ όταν ενημερωθήκαμε ότι έρχεται μια prequel ταινία του The Sopranos, η οποία θα εστιάζει στα παιδικά χρόνια του Tony Soprano. Κι ακόμα περισσότερο ενθουσιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι τον νεαρό Tony θα παίζει ο ίδιος ο γιος του James Gandolfini, δηλαδή ο Michael Gandolfini.

Τώρα λοιπόν έχουμε την ευκαιρία να δούμε επιτέλους το πρώτο υλικό από το The Many Saints of Newark, αφού η Warner μόλις κυκλοφόρησε ένα συγκεντρωτικό trailer από τις επερχόμενες ταινίες της για το 2021, ο οποίες όπως θα θυμάστε πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα ταυτόχρονα στις κινηματογραφικές αίθουσες και την streaming πλατφόρμα HBO Max.

Δίπλα στα Dune, The Suicide Squad, King Richard και Space Jam λοιπόν βλέπουμε και μερικά αποσπάσματα από την ταινία που έγραψε ο David Chase, δημιουργός της σειράς, και γύρισε ο Alan Taylor, σκηνοθέτης αρκετών εκ των επεισοδίων της. Τσεκάρετε παρακάτω όλο το trailer της Warner και μπανίστε τον υιό Gandolfini στην πρώτη του εμφάνιση ως Tony.

Κατά τ’ άλλα, η ταινία έρχεται το Σεπτέμβριο.

Best of internet