Quantcast

Η νέα ταινία του David O. Russell τερματίζει το κάστινγκ προσθέτοντας Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Mike Myers, Michael Shannon και Chris Rock

Δίπλα στους ήδη ανακοινωμένους Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek και Zoe Saldana που θα περιέχει το φιλμ του δημιουργού των The Fighter, Silver Linings Playbook και American Hustle

THE NERDSTREAM

15 Ιανουαρίου 2021

Έχουμε την εντύπωση ότι υπάρχει μια (ακόμα) μεγαλύτερη τάση του Hollywood τελευταία να μαζεύει πάααρα πολλούς a-list ηθοποιούς στην ίδια ταινία, μετατρέποντας το ίδιο το έπικ κάστινγκ της σε event τεραστίων διαστάσεων. Κατά μία έννοια, είναι κάτι σαν fan service αλλά αντί για nerd franchises τύπου Marvel Cinematic Universe και Star Wars το έχουμε σε κυριλέ χολιγουντιανές ταινίες.

Για παράδειγμα, το είδαμε πρόσφατα στο Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino, το περιμένουμε στο The French Dispatch του Wes Anderson ή το No Sudden Move του Steven Soderbergh, και σ’ αυτήν την λίστα προστίθεται πλέον το άτιτλο ακόμα νέο φιλμ του David O. Russell, δημιουργού του The Fighter, του Silver Linings Playbook αλλά και του American Hustle.

Μπορεί ακόμα να ξέρουμε ελάχιστα πράγματα για το περιεχόμενο της ταινίας, αλλά ξέραμε ήδη ότι θα περιλαμβάνει τους Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek και Zoe Saldana. Χτες, λοιπόν, το Deadline αποκάλυψε πως στην πραγματικότητα το καστ θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, προσθέτοντας στην λίστα τους Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Timothy Olyphant, Mike Myers, Michael Shannon και Chris Rock.

Οκ, ναι, προφανώς το θέμα είναι πώς τους χρησιμοποιείς όλους αυτούς, και μια κακή ταινία είναι αδύνατον να σωθεί από ένα φοβερό καστ, αλλά όσο να πεις, ε, είναι εντυπωσιακό.

Best of internet