Quantcast

O Chris Pine θα πρωταγωνιστεί τελικά στην ταινία Dungeons and Dragons που είχαμε ξεχάσει ότι ετοιμάζεται

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες

THE NERDSTREAM

15 Δεκεμβρίου 2020

Άλλη μια απογοητευτική προσθήκη στο πεδίο των κινηματογραφικών μεταφορών παιχνιδιών μοιάζει να πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα. Όπως είχε ανακοινωθεί ήδη από πέρσι, πράγμα που είχαμε ξεχάσει εντελώς, έρχεται μια νέα ταινία Dungeons and Dragons, έπειτα από τρεις-ταινίες φόλες που έχουν βγει από το 2000 μέχρι σήμερα με βάση το αγαπημένο RPG.

Όπως μαθεύτηκε χτες, ο Chris Pine του Star Trek και του Wonder Woman θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας που θα φτιάξουν οι Jonathan Goldstein και John Francis Daley, δημιουργοί του ευχάριστου και τίμιου Game Night. Αυτό το τελευταίο αν μη τι άλλο δημιουργεί κάποιες ελπίδες ότι η ταινία μπορεί να είναι αξιοπρεπής, αν και δεν ποντάρουμε πολλά σε αυτό.

Κατά τ’ άλλα, έχουμε δρόμο ακόμα, αφού η Paramount πρόσφατα μετακίνησε την ημερομηνία της ταινίας από τον Νοέμβριο του 2021 στο Μάιο του 2022. Στο μεταξύ, και μόνο που αναφέραμε την φράση “Dungeons and Dragons” μας δημιουργήθηκε η ακατανίκητη επιθυμία να δούμε το γνωστό εξαιρετικό επεισόδιο Community:

Best of internet