Quantcast

Είναι επίσημο, έρχεται Deadpool 3, υπάρχει ακόμα ελπίδα για το μέλλον

Ο ήρωας που μας αξίζει κι ο ήρωας που έχουμε ανάγκη, μαζί

THE NERDSTREAM

23 Νοεμβρίου 2020

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, έχουν περάσει 2μιση χρόνια απ’ όταν κυκλοφόρησε το sequel του Deadpool, δίνοντας μερικές ακόμα ανάσες meta δροσιάς στο κουρασμένο υπερηρωικό genre. Έκτοτε, έχουν συμβεί πολλά. ΟΚ, έχουμε μια παγκόσμια πανδημία. Αλλά και πέρα απ’ αυτό, μετά την εξαγορά της Fox από τη Disney, τυπικά πλέον ο Deadpool ανήκει στο Marvel Cinematic Universe.

Όπως μαθεύτηκε λοιπόν μέσα στο σαββατοκύριακο, ξεκίνησε η προετοιμασία για την τρίτη ταινία Deadpool, με τον Ryan Reynolds φυσικά να επιστρέφει όχι μόνο στο ρόλο αλλά και στη γενική επιμέλεια του πρότζεκτ, αφού ο άνθρωπος έχει σηκώσει τις ταινίες αυτές στις πλάτες του. Σημειωτέον πως, εφόσον όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, θα είναι η πρώτη R-rated ταινία στο MCU.

Προς το παρόν, το Deadpool 3 πάντως έχει βρει τις σεναριογράφους του, κι αυτές είναι οι αδερφές Wendy Molyneux και Lizzie Molyneux, οι οποίες έχουν δουλέψει στο animated Bob’s Burgers και αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν το επίσης animated The Great North. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης, οπότε αναμένουμε νεότερα σήμερα, αλλά στο μεταξύ ο ίδιος ο Deadpool μοιράστηκε τα νέα με τον εξής εύγλωττο τρόπο:

Best of internet