Quantcast

Let Them All Talk: Η νέα ταινία του Steven Soderbergh έρχεται με Meryl Streep στο HBO Max

Κι αυτό εδώ είναι το trailer, κάτι λιγότερο από ένα μήνα πριν την πρεμιέρα

THE NERDSTREAM

17 Νοεμβρίου 2020

Είναι μεγάλο κεφάλαιο ο Steven Soderbergh. Αν μας ρωτάτε, κανένας άλλος Αμερικάνος σκηνοθέτης των τελευταίων 30 χρόνων δεν έχει κινηθεί με τόση άνεση ανάμεσα σε blockbuster χολιγουντιανές επιτυχίες, αδικοχαμένες τηλεοπτικές σειρές, πρωτοπόρα indie films μηδενικού μπάτζετ ή γυρισμένα στο κινητό, Χρυσούς Φοίνικες στις Κάννες και παράξενες ταινίες στο Netflix. Είναι ο απόλυτος pop πειραματικός σκηνοθέτης.

Έχοντας κάνει ένα δυνατό σερί τα τελευταία χρόνια με πρότζεκτ σαν το Mosaic, το Logan Lucky και το The Laundromat μεταξύ άλλων, ο Soderbergh συνεχίζει ακούραστος με δύο νέες ταινίες για λογαριασμό του HBO Max. Για τη μία, το No Sudden Move που έρχεται το 2021 με ένα τρελό καστ, μιλήσαμε τις προάλλες. Τώρα ήρθε η ώρα του Let Them All Talk που πλησιάζει πολύ σύντομα.

Εδώ λοιπόν βρίσκουμε την Meryl Streep να πρωταγωνιστεί στον ρόλο μιας διάσημης συγγραφέα που ταξιδεύει μαζί με δύο φίλες, τον ανιψιό της και την ατζέντη της. Αυτό είναι όλο, και σύμφωνα με τον ίδιο είναι εντελώς αυτοσχεδιαστικό. Τσεκάρετε το trailer και αναμείνατε μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου που σκάει στην streaming πλατφόρμα:

Στο μεταξύ, πέρα από το ότι ο Soderbergh έγινε φουλ επίκαιρος εν μέσω πανδημίας λόγω του υπέροχου Contagion, τις προάλλες μας ενημέρωσε ότι επιστρέφει και το The Knick, μια από τις πιο αδικοχαμένες σειρές της προηγούμενης δεκαετίας. Άλλη μια καλή φάση δηλαδή.

Best of internet