Quantcast

Όχι δεν φάγατε μωβ μανιτάρια, έρχεται όντως live-action ταινία Barney

Παρόλο που ήμασταν καλά παιδιά και δεν προκαλέσαμε κανέναν

THE NERDSTREAM

23 Οκτωβρίου 2020

Τέλεια, αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν. Ένας μωβ δεινόσαυρος που έχει βγει από τα πιο παράξενα ψυχεδελικά μας όνειρα όταν πυρετός χτυπάει 40 βαθμούς ή όταν εμπιστεύεσαι τον φίλο σου και τρως εκείνα τα μανιτάρια που παρήγγειλε μέσω dark web. Πάνω που είχαμε καταφέρει να τον απωθήσουμε από τις αναμνήσεις μας, λοιπόν, ο Barney επιστρέφει.

Ο μωβ τυραννόσαυρος που τυραννούσε τα παιδικά μας πρωινά για χρόνια πίσω στο ’90 και το ’00 πρόκειται να αποκτήσει μια live-action ταινία από την Mattel Films, δηλαδή τον κινηματογραφικό βραχίονα της εταιρίας παιχνιδιών που χρεοκόπησε τους γονείς μας όταν ήμασταν πιτσιρίκια.

Ακόμα πιο παράξενο, όμως, είναι το γεγονός ότι η ταινία αποτελεί όνειρο ζωής του Daniel Kaluuya, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του παραγωγού στην ταινία. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε κάποτε από το Black Mirror κι έπειτα έκανε το χολιγουντιανό μπαμ με ταινίες σαν το Get Out, το Black Panther και το Widows μίλησε αυτές τις μέρες στο Entertainment Weekly και δήλωσε πως τα μαθήματα αγάπης του Barney είναι κάτι που ο κόσμος έχει πραγματικά ανάγκη αυτή τη στιγμή.

Οκ, σύμφωνοι, αλλά κάτι ακόμα που έχει πραγματικά ανάγκη ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι τα ναρκωτικά, οπότε προς το παρόν από εμάς είναι ναι στο πρότζεκτ. Αν τολμάτε να θυμηθείτε, πατήστε play:

Best of internet