Quantcast

Don’t Look Up: O Leonardo DiCaprio έρχεται στο Netflix μαζί με ένα από τα πιο τούμπανα καστ που έχουμε δει τελευταία

Απ’ ό,τι φαίνεται κανείς δε μπορεί να πει όχι στη νέα ταινία του Adam McKay

THE NERDSTREAM

16 Οκτωβρίου 2020

Στο πεδίο της σύγχρονης έξυπνης χολιγουντιανής κωμωδίας, μάλλον κανένας δεν συγκρίνεται με το εκτόπισμα του Adam McKay αυτή τη στιγμή. Ο άνθρωπος εδραιώθηκε κατευθείαν στο mainstream κοινό με το Anchorman και το Step Brothers, φτάνοντας έπειτα πανηγυρικά στα Όσκαρ με τα The Big Short και Vice. Και τώρα ετοιμάζεται για το βήμα παραπέρα.

Ο σκηνοθέτης συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Netflix στο επερχόμενο Don’t Look Up, συγκεντρώνοντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά ensemble casts που έχουμε δει από την εποχή του Ocean’s Eleven. Στο επίκεντρο βέβαια βρίσκεται ο Leonardo DiCaprio, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην streaming πλατφόρμα, δείχνοντας ότι μάλλον το Netflix μπορεί να πείσει τους πάντες πλέον.

Δίπλα του λοιπόν, κρατηθείτε, θα βρίσκονται οι Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry. Εντυπωσιακά πράγματα αν μη τι άλλο. Για την πλοκή δεν ξέρουμε πολλά ακόμα, παρά μόνο ότι θα αφορά δύο αστρονόμους που προσπαθούν να ενημερώσουν τον κόσμο για έναν αστεροειδή που κατευθύνεται απειλητικά προς τον πλανήτη μας.

Για όλα τα υπόλοιπα, αναμένουμε.

Best of internet