Quantcast

Έρχεται sequel του Passion of the Christ, o Χριστός ξαναξανασταυρώνεται

Ετοιμαστείτε για το Ιησούς Cinematic Universe του Mel Gibson

THE NERDSTREAM

24 Σεπτεμβρίου 2020

Καταλαβαίνεις ότι το πράγμα με τα sequels και τα franchises έχει αρχίσει να ξεφεύγει όταν ακόμα και o Χριστούλης αποκτάει το δικό του σύγχρονο cinematic universe. Ας τα πιάσουμε με τη σειρά όμως.

Αν θυμάστε, πίσω στο 2004 ο πυροβολημένος ο Mel Gibson γύρισε το The Passion of the Christ και κατάφερε να μετατρέψει το Θείο Δράμα σε ένα blockbuster που ήταν R-rated και γυρισμένο στα αραμαϊκά, μαζεύοντας πάνω από 600 εκ. δολάρια στο box office με budget μόλις 30 εκ.

Τώρα, ο μάλλον εξίσου πυροβολημένος πρωταγωνιστής της ταινίας, Jim Caviezel, μιλάει στο ακροδεξιό site Breitbart News και αποκαλύπτει ότι όχι μόνο έρχεται sequel μετά από 16 χρόνια, αλλά κι ότι θα είναι η μεγαλύτερη ταινία όλων των εποχών. Ο ίδιος λέει επίσης πως έχει διαβάσει το σενάριο του Gibson και ο τίτλος της ταινίας θα είναι The Passion of the Christ 2: Electric Boogaloo The Passion of the Christ: Ressurection. Δεν μας αρέσει να βιαζόμαστε, αλλά εικάζουμε ότι θα έχει να κάνει με την Ανάστασή Του.

Ακόμα δε γνωρίζουμε κατά πόσο προχωράει η παραγωγή της ταινίας, αφού οι φήμες του sequel ακούγονται τουλάχιστον από το 2016, ενώ το 2018 μαθεύτηκε κι ο ότι ο Caviezel σκοπεύει να επιστρέψει στον ρόλο. Παρόλα αυτά, φέτος το Μάιο ο συνσεναριογράφος Randall Wallace αποκάλυψε πως διεξάγονται όντως συζητήσεις για την ταινία, οπότε δεν αποκλείεται να γίνει όντως πραγματικότητα σύντομα.

Best of internet