Quantcast

Αυτό είναι το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα των 26ων Νυχτών Πρεμιέρας, μόνο σε θερινά σινεμά πλέον

Αρχίζει σήμερα, κάντε τα κουμάντα σας

THE NERDSTREAM

23 Σεπτεμβρίου 2020

Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί στους φυσικούς του χώρους και είναι έτοιμο για την πρώτη διεξαγωγή του σε ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ!

Πλήρως προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, το φετινό Φεστιβάλ φιλοξενεί αποκλειστικά θερινές αίθουσες στο πρόγραμμά του, καθώς και ένα μέρος των ταινιών του σε ψηφιακή πλατφόρμα (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ήταν, είναι και θα παραμείνει ένθερμος υπερασπιστής εκείνης της κινηματογραφικής εμπειρίας που βιώνεται συλλογικά και στον φυσικό της χώρο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την αίθουσα και τη μεγάλη οθόνη. Πιστοί στην φιλοσοφία αυτή και σεβόμενοι πάντα τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές διεξαγωγής, όπως ορίζονται από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας και με απαράβατο γνώμονα την ασφάλεια του κοινού και των θεατών μας, ευχόμαστε καλό Φεστιβάλ και ασφαλείς προβολές σε όλους/-ες!

Η ομάδα του Φεστιβάλ εργάστηκε πυρετωδώς για την προετοιμασία του νέου ωρολογίου, το οποίο μοιραζόμαστε στη συνέχεια μαζί σας. Το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα θα εκτυπωθεί και σύντομα θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από τις αίθουσες του Φεστιβάλ.

Κατεβάστε το ΝΕΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ πρόγραμμα εδώ

Τρία Διαγωνιστικά τμήματα, νέοι δημιουργοί, αληθινές ιστορίες, ελληνικές μικρού μήκους, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς μέσα σε 12 μέρες (και Νύχτες). Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας είναι εδώ γιατί οι Νύχτες μας είναι Σινεμά!

Το 26ο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα διεξαχθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας συνολικά 138 ταινίες απ’ όλο τον κόσμο, τρία διαγωνιστικά τμήματα, ειδικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ, ελληνικές πρεμιέρες, επιλογές από το ακυρωμένο Φεστιβάλ Καννών και ελληνικές ταινίες μικρού μήκους.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική Επιστροφής Εισιτηρίων και τη νέα προπώληση εδώ.

Ραντεβού στις αίθουσες!

Best of internet