Quantcast

Η Madonna γράφει και σκηνοθετεί ταινία για τη ζωή της, γιατί αν όχι αυτή τότε ποια

Νιώθουμε ήδη το cringe να κινείται αντίστροφα από το μέλλον προς το παρελθόν για να μας συναντήσει

THE NERDSTREAM

17 Σεπτεμβρίου 2020

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο cringe αίσθημα στην περιαυτολογία που δείχνει να μην έχει ειρωνική συναίσθηση του εαυτού της. Ούτως ή άλλως, βέβαια, οι stars της pop κουλτούρας αποτελούν συχνά ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ναρκισσισμού που τραβιέται μέχρι τα όριά του. Μην ξεχνιόμαστε, ο Kanye West κατεβαίνει για πρόεδρος των ΗΠΑ. Αυτή είναι η κατάσταση των πραγμάτων.

Κι ενώ έχουμε αναφερθεί εκτεταμένα στο πρόβλημα των χολιγουντιανών biopics που απλά εξυμνούν, ξεπλένουν και καθαγιάζουν τους ανθρώπους που βιογραφούν, τώρα έρχεται το επόμενο βήμα: το χολιγουντιανό αυτο-biopic. Συγκεκριμένα, χτες μάθαμε πως το επερχόμενο βιογραφικό φιλμ για την ζωή της Madonna που ετοιμάζει η Universal πρόκειται να γραφτεί και να σκηνοθετηθεί από την ίδια τη Madonna.

Σύμφωνα με αυτά που έγραψε η ίδια στο Instagram, ας αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε:

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το φιλμ θα την καριέρα της Madonna στο τραγούδι και το σινεμά, ακολουθώντας όλη τη ζωή της από την παιδική της ηλικία στο Μίσιγκαν μέχρι το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη κι από εκεί έως την καθιέρωσή της σε μέγιστη pop star. Για την ιστορία, πάντως, στο σενάριο συνεργάζεται μαζί της η  Diablo Cody, σεναριογράφος του Juno, του Young Adult και του Tully μεταξύ άλλων, οπότε ίσως να υπάρχει και κάποια ελπίδα.

Best of internet