Quantcast

20 χρόνια μετά το Dancer in the Dark, η Bjork ετοιμάζεται να παίξει στη νέα ταινία του Robert Eggers

Σε ρόλο μάγισσας φυσικά <3

THE NERDSTREAM

20 Αυγούστου 2020

Αυτό σημαίνει αληθινά χαρμόσυνα νέα, φίλες και φίλοι, ικανά να μας βελτιώσουν την διάθεση ακόμα και στις χειρότερες των συνθηκών στις οποίες ζούμε σήμερα. Χτες μαθεύτηκε πως η Bjork, η ανώτερη εξωγήινη οντότητα που προσποιείται την Ισλανδή μουσικό, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον κινηματογράφο και μάλιστα με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Για την ακρίβεια, η Bjork θα υποδυθεί μια μάγισσα (προφανώς) στην επερχόμενη ταινία του Robert Eggers, δηλαδή του ανθρώπου που μέσα σε μια πενταετία έχει καταφέρει να μας χαρίσει το The VVitch και το The Lighthouse. Τώρα λοιπόν, και με την προσθήκη της Bjork, το βίκινγκ έπος The Northman πρόκειται να περιέχει το πιο πλούσιο καστ που έχουμε δει σε ταινία του.

Μαζί με τους βετεράνους του σινεμά του Eggers, Willem Dafoe και Anya Taylor-Joy, στο πρωταγωνιστικό καστ θα εμφανιστούν επίσης οι Alexander Skarsgård και Nicole Kidman, ενώ κι η Bjork θα κάνει την πρώτη της μείζονα κινηματογραφική εμφάνιση από το Dancer in the Dark του Lars von Trier το 2000, το οποίο βέβαια δεν τις άφησε σε καμία περίπτωση τις καλύτερες αναμνήσεις.

Τσεκάρετε παρακάτω τον τρόπο με τον οποίο κυκλοφόρησε η είδηση, μέσα από την αποκάλυψη ολόκληρου του καστ στο Instagram, και αναμείνατε στην οθόνη σας για την κυκλοφορία του The Northman κάπου μέσα στο 2021, αν όλα πάνε καλά.

Best of internet