Quantcast

Το Netflix ξεκίνησε να ετοιμάζει το sequel του Bird Box που δεν ζήτησε απολύτως κανένας

Γιατί όλοι μας περιμέναμε ένα Bird Box 2, έτσι δεν είναι;

THE NERDSTREAM

13 Ιουλίου 2020

Όλοι μας ειδικευόμαστε σε κάτι. Μπορεί να το έχουμε σπουδάσει, μπορεί να μας το έχει διδάξει η ίδια η ζωή. Ε, το Netflix ειδικεύεται στις sci-fi μετριότητες. Έφτιαξε Mute, έφτιαξε Extinction, έφτιαξε TAU, έφτιαξε Cloverfield Paradox, έφτιαξε IO, έφτιαξε Another Life, έφτιαξε Lost in Space. Και βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε, έφτιαξε Bird Box.

Η διασκεδαστικούτσικη προπέρσινη post-apocalyptic ταινία τρόμου, λοιπόν, κυκλοφόρησε το 2018 και γέννησε μεταξύ άλλων ένα εξαιρετικά υπεύθυνο και ασφαλές ιντερνετικό challenge. Τώρα ήρθε η ώρα να γεννήσει και κάτι ακόμα: ένα sequel που θα συνεχίζει την ιστορία που μας αφηγήθηκε η σκηνοθέτρια Susanne Bier με την βοήθεια της Sandra Bullock φυσικά.

Τα νέα ήρθαν από τον συγγραφέα του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η ταινία, του Josh Malerman, ο οποίος δήλωσε ότι ετοιμάζει την λογοτεχνική συνέχεια της ιστορίας και το Netflix ήδη έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για την κινηματογραφική της μεταφορά. Ακόμα δε γνωρίζουμε περισσότερα για την ταινία, αλλά εικάζουμε πως τουλάχιστον η Bullock θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο προκειμένου να επαναλάβει την ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία του πρώτου Bird Box.

Best of internet